AK Parti Zonguldak İl Başkanı Hamdi Uçar ve Yönetim Kurulu üyeleri, Zonguldak Valisi Erol Ayyıldız'ı makamında ziyaret etti. AK Parti Zonguldak İl Başkanı Hamdi Uçar ve yönetim kurulu üyelerinden oluşan heyet, Son Valiler Kararnamesi ile Zonguldak'a atanan Vali Erol Ayyıldız'ı ziyaret etti. Vali Ayyıldız'a yeni görevinde başarı dileyen AK Parti heyeti, birlik beraberlik mesajı verdi. Zonguldak'ta vatandaşlar barış ve mutluluk içerisinde yaşaması için çaba sarf edeceklerini ifade eden AK Parti Zonguldak İl Başkanı Hamdi Uçar, şöyle dedi:

ZONGULDAK ZOR BİR ŞEHİR
Arkadaşlarım adına teşkilatım adına yeni görevinizin hayırlı olmasını diliyorum. Zonguldak coğrafi olarak gerçekten zor bir şehir. Ama siyasi ve ekonomik olarak diğer illerden kolay bir şehir. Umut ediyorum, temenni ediyorum Zonguldak'ta sizlerle beraber çok güzel hizmetlere imza atacağız. Hem siyasi hem bürokrasi ismi vatandaşlarımızın barış içinde mutluluk içinde yaşaması için çaba sarf etmektedir. Biz o duygular içerisinde bu siyaseti yapmaya çalışıyoruz. Biz siyasilerimize köprü vazifesi göreceğiz. Hizmetlerin daha hızlı ve güzel yapılabilmesi için uyum ve ahenk içerisinde çaba sarf edeceğiz. Sizinle yapmış olduğumuz kısa dönem içerisindeki istişarelerimizde de bu sinerjiyi aldık.

TEŞEKKÜR EDİYORUM
Bundan dolayı teşekkür ediyorum. Yarım kalmış projelerimiz var. Önceki valimizin eğitim konusunda büyük hedefleri vardı. Bir kısmını hayata geçirdiler, bir kısmı devam ediyor. Zonguldak'taki yol konusunda olsun, sağlık konusunda olsun, eğitim konusunda olsun başlanmış olan projeleri hep birlikte bürokrasi ve siyasi ayarında tamamlamak istiyoruz diye konuştu.

ALIŞMA SÜRECİ YOK
Ziyaretten memnuniyetini dile getiren Zonguldak Valisi Erol Ayyıldız ise Bizim 30 yıla yakın meslek hayatından sonra Zonguldak'a tayinimizin çıkmasına sevindim. Hem insanı biliyorsunuz hem yöreyi biliyorsunuz. İklim size yabancı değil hem de coğrafya size yabancı değil. Dolayısıyla problemlere de uzak değilsiniz. Bizim için bölge için bir yabancılama, alışma süresi yok. Güzel şeylere hep birlikte hamal olacağız. Mesleğimizde aldığımız tecrübe gerek Ankara'dan getirdiğimiz tecrübeyle Zonguldak'ın yükünü ne kadar hafifletebilirsek, bu günden yarına taşıyabilirsek görevimizi yapmış saymayız ama sorunları bir nebze arındırabiliriz diye düşünüyorum. Bu konuda en büyük yardımı Zonguldaklılardan, siyasi partilerden bekliyoruz. İnsanların birlik ve beraberliği ile büyük işler aşılır dedi.