MHP Alaplı İlçe Başkanı İsmail Altay, AKP?nin teslimiyetçi politikalarından güç alan bölücü terör yanlısı grupların, gösteri ve sokak olayları ile Ülkeyi bir iç çatışmaya sürüklemek için ellerinden gelen gayreti sarf ettiklerini belirterek? Milletimiz dün olduğu gibi bu günde bu oyunları bozacak güçte ve kararlılıktadır? dedi.

Bu memleketi ayrıştırmaya, bölmeye çalışan hangi güç, hangi ihanet şebekesi olursa olsun Milliyetçi Hareket Partisi son nefesine kadar bununla mücadele edeceğini belirten Altay   şöyle dedi:

 ?Son günlerde medyayı işgal eden ve AKP?nin teslimiyetçi politikalarından güç alan bölücü terör yanlısı gruplar, yapmış oldukları gösteri ve sokak olayları ile Ülkemizi bir iç çatışmaya sürüklemek için ellerinden gelen gayreti sarf etmektedirler. Bugün doğu batı, sağcı solcu, o partili bu partili ayrımı yapmaksızın herkes birlik olmak, beraber olmak zorundadır. Ülkemize yapılmak istenilen bölücü ve ayrışmayı hedefleyen oyunlara ve planlara karşı uyanık olmak zorundayız. Çünkü hepimiz aynı vatanda yaşıyoruz. Ya birlik olup yaşayacağız ve neslimizi yaşatacağız, yâda ayrışıp, parçalanıp yok olacağız.

Bin yıldır bu topraklarda birlik içerisinde yaşayan ve bütün ayrışma, bölünme planlarına rağmen birlikte yaşama kararından vazgeçmeyen asil milletimiz, dün olduğu gibi bu günde bu oyunları bozacak güçte ve kararlılıktadır.

Bu memleketi ayrıştırmaya, bölmeye çalışan hangi güç, hangi ihanet şebekesi olursa olsun Milliyetçi Hareket Partisi son nefesine kadar bununla mücadele edecektir. Bu ayrışmaya örtülü yâda açıktan destek veren, bu Ülkeyi bölmek için çabalayan herkesten hesap soracaktır. Bu milletin geleceğini karartmak isteyen herkes yüce adalet önünde hesap verecek, yaptıklarının karşılığını misli ile alacaktır.

Tokat?ın Reşadiye İlçesinde meydana gelen hain pusu ile 7 vatan evladını şehit eden bölücüler, yüreğimizi kanatmışlardır. Bu Memleket en büyük acı olan evlat acısını bir kez daha en derinden yaşamıştır. AKP?nin ?Analar ağlamasın? diyerek başlattığı açılım 70 Milyon Milletimizi ağlatmaktadır.?