Zonguldak Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Muharrem Coşkun, esnaf ve sanatkârların ticari kredi ve kredi kartı borçlarının yeniden yapılandırılmasında başvuru süresinin 1 ay uzatıldığını belirterek, "Başvuru süresi 27 Eylül 2011 Salı günü mesai saati bitiminde sona erecek" dedi.
Başkan Coşkun, esnaf ve sanatkârların ticari kredi ve kredi kartı borçlarının yeniden yapılandırılmasında başvuru süresinin 1 ay uzatıldığını belirterek, "Başvuru süresi 27 Eylül 2011 Salı günü mesai saati bitiminde sona erecek" dedi.
Coşkun, esnaf ve sanatkârların ticari kredi ve kredi kartı borçlarının yeniden yapılandırılması için başvuruların 27 Mayıs 2011 tarihinde başladığını ifade ederek, "Bazı banka şubelerine yazılar çok geç ulaştı.
Aynı zamanda yaz ayları ve Ramazan'ın da olması nedeniyle 2 aylık başvuru süresi yeterli olmadı. Bu nedenle Türkiye Bankalar Birliği'ne başvuruda bulunarak sürenin bir ay daha uzatılmasını talep ettik. Bankalar Birliği de bu talebimize olumlu yaklaşarak başvuru süresini bir ay uzattı. Esnaf ve sanatkarımız bu fırsatı iyi değerlendirerek borçlarını yeniden yapılandırma fırsatından iyi yararlansın" diye konuştu.