Saadet Partisi Zonguldak Milletvekili adayları Burak Erol ve Yavuz Süleyman Kuş, İncivez mahallesinde esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.  Erol, AK Partinin yandaş medya ile partilerine saldırdıklarını söyleyerek, amaçlarının algı oluşturmak olduklarını söyledi.

 

"TEK SAHİBİ MİLLETTİR"

Erol, konuşmasında şu ifadelere yer verdi: "Selahattin Demirtaş’ı bu hükümet aday yaptı  ve bu hükümet 90 milyon seçim yardımı yaptı . Bizim ödediğimiz vergilerle Demirtaş’a seçim kampanyası yardımı yaptı . Yandaş medyalarla bize saldırıyorlar. Amaçları bizim için algı oluşturmak.  Demirören'e 800 milyon dolar kredi verdiler. Yandaş medya oluştursun ve hükümeti eleştiren muhalif ses kalmasın diye . Ak Parti , parti devleti kurmak istiyor . İster asker, ister sivil, ister silahlı, ister silahsız Türkiye Cumhuriyeti hiçbir ideolojinin, hiçbir kurumun, hiçbir yapının, hiçbir partinin ve hiçbir kişinin vesayet ve tahakkümü altına sokulamaz ve sokulmamalıdır. Türkiye’nin bir tek sahibi vardır, o da millettir.

 


"BÖYLE BİRŞEY OLMAZ YA"

'Siz CHP ile iş birliği mi yaptınız?' diyorlar. Evet yaptık. Daha önce de yapmıştık , Kıbrıs'ın yarısını almıştık . 4 tane partimiz kapatıldı. Halen dimdik ayaktayız . Dış politika facia. Avrupa Birliği'nin kapısında el pençe divan duruyorlar . Yeraltı ve yerüstü kaynaklarımızı verimli kullanamıyorlar . Domuz eti kasaplık hayvan sokuldu bu hükümet döneminde . Böyle birşey olamaz ya. Biz bunlara karşıyız. İnşallah halkımız 24 haziranda sandıkta gereken cevabı verecek"