Kdz. Ereğli Atatürk Kültür Merkezi (AKM) Nikah salonunun 5 Kasım 2016 Cumartesi günü konukları Demir ve Boyraz Ailesiydi. Halime ile Ramazan Demir’in Kızı Merve Demir, Hülya ile Hüseyin Boyraz’ın oğlu Mehmet Eren Boyraz’ın “Benimle evlenir misin gönlümün sultanı” teklifine “evet” deyince iki aile biraraya geldi. Kız istemeye Uşak’a giden Boyraz Ailesi, “Allahın Emri” ile dedi ve Merve Demir’i oğulları Mehmet Eren Boyraz’a istedi. Geleneksel adetler yerine getirilerek atılan adımlar ile nikah günü de kararlaştırılınca, aile yakınları ve dostlara “kızımızın oğlumuzun nikahı var” davetiyeleri gönderildi.





İşte o gün geldi ve iki aile yakınları, dostları AKM Nikah salonunda buluştu. Gelin ile damat alkışlarla nikah masasına oturduktan sonra, nikahın şahitleri çağrıldı. AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu, AK Parti İlçe Başkanı Fatih Çakır, ünlü menejer Süleyman Hurma ve ünlü kaleci Yusuf Soysal de Nikah masasında yerini alınca, nikah memuru bu kez gençlerin nikahını resmileştirmek üzere Belediye Başkanı Hüseyin Uysal’ı anons etti.


Merve Demir ve Mehmet Eren Boyraz’ın “evet” kararları salonda büyük alkış aldıktan sonra, bu karara nikahın şahitleri de aynı sözlerle katıldıklarını açıkladılar. Nikah cüzdanını Faruk Çaturoğlu damata verdi ve “gelinimize sen ver” dedi.

Alkışlar, fotoğraf çektirmeler ve takı derken, Merve-Mehmet Eren Boyraz çifti de kutlamaları kabul etti.