Kdz. Ereğli’de Rotary Kulübü bünyesindeki Interact Kulübü tarafından yaptırılan meydan saati, Bozhane Limanı girişine yerleştirildi.

Meydan saatinin açılışı için düzenlenen etkinliğe Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, Rotary Kulübü Başkanı Aykut Ateş, Kulüp yönetici ve üyeleri ile eşleri katıldı.

Önceki dönem Interact Kulüp Başkanı Lara Damgacı; kendi dönemlerini özel bir çalışmayla kapatmak istediklerini belirterek, tüm vatandaşların yararlanabileceği bir meydan saati projesini hayata geçirdiklerini söyledi. Damgacı, projeye katkılarından ve Bozhane gibi işlek bir noktada kendilerine yer göstermesinden dolayı Belediye Başkanı Halil Posbıyık’a teşekkürlerini iletti.

POSBIYIK: BANA PROJE İLE GELİN

Başkan Posbıyık, başta Lara Damgacı olmak üzere projede yer alan gençleri kutlayarak şunları söyledi:

“Ne talep ettiklerini ve ne istediklerini bana çok güzel şekilde ifade ettiler. Ben ilçede hep sosyal olayların olmasını istiyorum ama bu tür sosyal olayları yaparken bir projeden bahsedilmeli, bütçesini ortaya koymalı ve yazılı olarak bana getirmeleri gerekir. Lara ve arkadaşları da bana gelerek ne yapmak istediklerini anlattılar, projelerini ortaya koydular. Ve olması gereken şekilde de taleplerini yaptılar. Çok zaman geçmeden de taleplerini yerine getirdik. Ben, çalışkan ve gelecekte Türkiye’yi yönetecek olan arkadaşlarımı bu faaliyetlerinden dolayı kutluyorum. Bu faaliyetleri ile de her şeyi yapabileceklerini ifade etmiş oldular.”

Etkinliğin sonunda Başkan Posbıyık ve gençler, saatin çevresinde birlikte fotoğraf çektirerek, gökyüzüne mavi balon bıraktılar.