AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Saffet Bozkurt’a tebrik ziyaretleri sürüyor.

İlçenin Kepez ile Uzunçayır Mahallelerinin Muhtarları, İlçe Başkanı Saffet Bozkurt’u parti binasında ziyaret ederek, İlçe Başkanlığı görevinde başarı dileğinde bulundular.

Kepez Mahallesi Muhtarı Baki Karaarslan ile Uzunçayır Mahallesi Muhtarı Şaban Özcan’ın bazı Azaları ile birlikte gerçekleştirdikleri ziyarette, AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı (Tanıtım ve Medya Başkanı) Ömer Yazıcıoğlu da hazır bulundu.

Ziyarette, Saffet Bozkurt Başkanlığındaki AK Parti İlçe Yönetimine ‘hayırlı olsun’ deyip görevlerinde başarılar dileyen Muhtar Karaarslan ile Özcan; mahallelerinde yaptıkları ve devam eden çalışmalarla ilgili de istişarede bulundular.

Muhtarların ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Bozkurt da Karaarslan ile Özcan’a teşekkür etti

Bozkurt, ziyarette yaptığı konuşmasında şunları söyledi:

“Bizim için Köy Muhtarı-Mahalle Muhtarı ayrımı yok. Her Muhtarımızın başımızın üzerinde yeri var. Tabii ki insanın olduğu yerde sorun bitmez. Bizler de hem ziyaretlerde hem de kabullerde bulunduğumuz bu günlerde, fırsat buldukça gerek bölge bölge gerekse tek tek köylerimizi ziyaret ederek Muhtarlarımızın ve köy sakinlerinin sorun ve taleplerini yerinde dinliyor ve görüyoruz. Önümüzdeki günlerde Mahalle Muhtarlarımızla da bir araya geleceğiz. Muhtarlarımızın talepleri, bizim için emirdir. Sorunlarımızı en aza indirmek için siz değerli Muhtarlarımızla sürekli istişare içerisinde olacağız. Tüm enerjimizi, ilçemizi beldeleri ve köyleriyle birlikte daha yaşanabilir hale getirmek için harcayacağız. Nazik ziyaretinizden dolayı tekrar teşekkür ediyorum.”