BASIN AÇIKLAMASI

Son günlerde basında yer alan ve ailemizi hedef alan sözleri ibretle izledik.

Bozkuş ailesi hedef alınarak ‘Onların bir çeşmesi bile yok. Ereğli’ye ne verdiler. Malları, çok zengin babadan miras kaldı.’ gibi açıklamaları kınıyoruz.

Ailemizi ilçemizde çoğunlukla tanımayan bilmeyen yoktur. Toplumun tüm kesimleri ile barışık olan Ailemiz,  her konuda işbirliği ve dayanışma kültürüyle sosyal barışa çok yönlü destek sağlamaktadır, sağlamaya da devam edecektir. Maddi ve manevi büyüklüğüne yakışır sorumluluklarını her platformda yerine getiren ailemizin, özellikle belirtmek istiyoruz ki yardımlaşma politikası hiçbir zaman reklama dayalı olmamıştır, olmayacaktır da.

Sonrasında ise, bu ailenin bir bireyi olan Halil Bozkuş ile ilgili söylenilen ‘Çok büyük paraların sahibi olduğu için mağrur, kibirli ve insanlara tepeden bakan yapısı var. İnsanlarla bir araya gelmez oturmaz, selam vermez paranın gücünü kullanmaya çalışır’ şeklinde ki aile bütünlüğünü bozmaya yönelik söylemleri de esefle kınıyoruz.

Bozkuş ailesi güçlü bir ailedir. Ailemiz bu tür söylemlere boyun eğmeyeceği gibi; siyaseti aile yapısı ile oynamaya kalkacak kadar çirkinleştiren kişilerin oyununa gelmeyecektir.

Aile bireylerimiz ile ilgili söylemlerin doğru olmadığını, haksız olduğunu; tüm konuşmalar ile ilgili yasal yollara başvurulduğunu bildiririz.

Saygı ile kamuoyuna duyurulur.

BOZKUŞ AİLESİ

Adına

Mustafa Kemal BOZKUŞ