Kdz. Ereğli Belediye Başkanının  seçim konuşmalarında BOZKUŞ AİLESİ  ile ilgili öne sürdüğü iddialar ve iftiralar Ereğli FM’in canlı yayınında  Celal Bozkuş tarafından yanıtlanacak. Bozkuş 28 Mart Cuma günü akşam saat 17.30’da Ereğli FM’in canlı yayın konuğu olacak.

 

Belediye başkanının BOZKUŞ AİLESİNİ hedef gösteren, toplumun ve çalışanlarının gözünde itibarsızlaştırmaya çalışan, bir ticari kuruluş olarak saygınlığına gölge düşürmeye çalışan ifadeleri üzerine aile  tarafından “Kdz. Ereğli Kamuoyuna” başlıklı bir ilan yayımlayarak özetle şöyle denilmişti:

“Kdz. Ereğli belediye başkanının kişi ve kurumlarla olan bitmek bilmez malum kavgaları arasına  ailemizi de katıp hedef gösteren açıklamaları bizleri derinden üzmüştür.  Bu açıklamalarından dolayı kendisini kınıyoruz.

Bilinir ki,  ailemizin hiçbir kişi ve kurumdan yasadışı bir talebi de kirli ilişkileri de olmaz.  Bu ülkenin her vatandaşı gibi gerek demokratik ve gerekse de ticari haklarımızın bilinci içinde risklerini de göze alarak yatırım yaparak  ilçe ekonomisine katkı vermeye ve istihdam yaratmaya çalışırız.

Belediye Başkanından dolayı ilçede huzurun kalmadığını, yarattığı kavga ortamının yayılarak büyüdüğünü, kurum ve kuruluşları birbirine düşürdüğünü herkesin malumudur. Sayın Başkan yarattığı korku imparatorluğu ve  saldırgan üslubuyla ilçenin toplumsal barışını temelinden bozmuştur.

Takdir kamuoyunundur.”

 

İlçe belediye başkanının BOZKUŞ AİLESİYLE  ilgili söylemlerine devam etmesi üzerine, aile adına Celal Bozkuş  Ereğli FM’in canlı yayın konuğu olarak bu  iddialara yanıt verecek.