Refikimiz Ereğli FM Yönetim Kurulu Başkanı ve Kdz.Ereğli Belediye Meclis Üyesi Halil Bozkuş, Uzun Mehmet Öğrencilere Yardım Derneği bünyesinde faaliyet gösteren Özel Karadeniz Ereğli Yüksek Öğrenim Erkek Öğrenci Yurdu’nun bahçesinde eğitimci ve öğrencilerine iftar yemeği verdi. Yemeğe Kdz.Ereğli Belediye Başkanı Opr.Dr.Hüseyin Uysal ve Gazeteniz Önder’in Kurucusu ve TED Ereğli Koleji Vakıf Başkanı Celal Bozkuş'un da aralarında bulunduğu çok sayıda davetli katıldı.

 

AMACIMIZ ÖĞRENCİLERİ GELECEĞE HAZIRLAMAK

Yemek sonrası konuşan Uzun Mehmet Öğrencilere Yardım Derneği Başkanı Ahmet Baştan, "Öncelikle bu akşam burada birlik,beraberlik ve kaynaşmamıza vesile olan Hail Bozkuş beye teşekkür etmek istiyorum. Ereğli'de  dernek bünyesinde 300'e yakın öğrenci istihdam ediyoruz. Yeşiltepe Camiinin oradaki yurt binası bittiğinde bu sayı 400'e çıkacak. Gayemiz Ereğli ve köylerindeki imkanı olmayan öğrencilere eğitim vererek geleceğe hazırlamak"dedi.

Baştan, konuşmasını şöyle tamamladı:

" Muhtelif okullara giden öğrencilerimizin  böyle iş adamı, hayırsever vatandaşlar tarafından ihtiyaçları temin edilmekte ve çeşitli vesileler ile bir araya gelmek sureti ile birlik beraberlik ve kaynaşmayı sağlamaktayız."

 

 KARDEŞLİK SOFRASI

Belediye Başkanı Opr.Dr. Hüseyin Uysal'da yemek sonrası yaptığı kısa konuşmada, "Bu akşam burada bu iftar,kardeşlik sofrasında beraber olmaktan dolayı mutluyum. "Bizi bir araya getiren Meclis Üyemiz Halil Bozkuş'a teşekkür ediyorum”  dedi ve tüm eğitimci ve öğrencilerin  Ramazan bayramını kutladı.

 

(Haber Merkezi)