Önce eşi Hediye ardından da kendisini vurarak yaşamını yitiren Ali Eski'yi son yolculuğuna sevenleri gözyaşları ile uğurladı. Anne ve babalarını kaybeden 3 kız çocuğu ise önce babalarının ardından da annelerinin cenazelerine katıldı. Yürek burkan cenaze törenlerinde gözyaşları adeta sel oldu.

Evi terk eden eşini Çanakkale İskele Meydanında bulan eve dönmesi için ikna edemeyince de yanında götürdüğü silahı ile önce 32 yaşındaki eşi Hediye Eski'yi vuran ardından da aynı silah ile intihar eden Ali Eski (38) ağır yaralı olarak kaldırıldıkları Çanakkale Devlet Hastanesi'nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamamıştı.

İŞ ARKADAŞLARI DA GELDİ
Ereğli Demir ve Çelik Fabrikalarında taşeron bir firmada çalışan ve bir süredir maddi sıkıntı yaşadığı öğrenilen 38 yaşındaki Ali Eski'nin cenazesi baba evinden gözyaşları arasında uğurlandı. Ormanlı Beldesi Sarıkaya Mahallesinde sabah saatlerinde evlerinin önünde kılınan cenaze namazının ardından aile mezarlığında toprağa verilen Ali Eski'nin ailesi ve sevenleri gözyaşı döktü. Buradaki cenaze törenine Ali Eski'nin kızları Tuana (12), Tuğçe (10) ve Arife Eski'de (5) katıldı.

GÖZYAŞLARI SEL OLDU
Vurularak yaşamını yitiren anne Hediye Eski'nin Çaylıoğlu'na bağlı Ortaköy Köyündeki baba evinde gözyaşı ve tepki vardı. 4 Kardeşli bir ailenin en büyüğü olan Hediye Eski'nin cenazesi öğle namazına müteakip baba evinin önünde kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı. Ormanlı'da babalarının cenazelerine katılan Tuana, Tuğçe ve Arife Eski'de yakınları tarafından annelerinin cenazelerine de katıldı. Gözyaşlarına boğulan kardeşleri aile fertleri sakinleştirmeye çalıştı. Cenaze namazında köylü kadınlarda saf tuttu.

DEVLET SAHİP ÇIKACAK
Öte yandan Aile ve Sosyal Politikalar Kdz.Ereğli İlçe Müdürü Necdet Kocaman'da gazeteniz Önder'in muhabirine yaptığı açıklamasında, 3 kardeşin durumunun araştırıldığını yakın akrabalarının yanında kalmaları durumunda kendilerine ayni ve nakdi yardımda bulunacaklarını belirterek, "Yakın akrabalarının yanlarında kalmak istemezler ise 3 kardeşi alıp yurda yerleştireceğiz" dedi.