Karadeniz Ereğli İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından hazırlanan, “Masum Eller Kirlenmesin” projesi kapsamında sokakta çalıştığı tespit edilen çocuklar ve ailelerine Polisevinde yemek verildi.

 

Kdz. Ereğli İlçe Emniyet Müdürü Timur Özgen, sokak çocuklarının topluma kazandırılmasına yönelik hazırlanan ‘Masum Eller Kirlenmesin’ projesi kapsamında önemli aşamalar elde ettiklerini söyledi.

 

Kdz. Ereğli Belediyesi, Aile Sosyal Hizmetler Müdürlüğü, Bülent Ecevit Üniversitesi Ereğli Eğitim Fakültesi ve İş-Kur işbirliği ile Ereğli Kaymakamlığı öncülüğünde yürütülen projeyi hedefine ulaştırmak istediklerini belirten Özgen, “Çocuklarımızı ailelerine, sosyal hayata ve çevrelerine yararlı hale getirmek istiyoruz” dedi.

 

Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal da projenin önemine dikkati çekti, çocuklara her türlü desteği vermeye hazır olduklarını söyledi. Çocuklara ve ailelerine karşı olan ön yargının mutlaka yıkılması gerektiğini kaydeden Uysal, “Bu çocuklar hepimizin, sahip çıkmamız gerekiyor” ifadelerine yer verdi.

 

Yemeğin ardından proje kapsamında yer alan çocuklara Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal tarafından pasta kestirildi, belediye ayrıca ailelere de kuru kumanya yardımında bulundu.

 

(Haber: Mustafa Kemal Bektaş)