Zonguldak'taki kurban pazarında kurbanlıklara "Kurtlar Vadisi" dizisindeki karakterlerin isimleri verildi. Pazarda ağırlığı 30-40 kilogram arasında değişen keçileri 330 TL'den satan Saffet Kılıç, "Memati" ismindeki koçu 400, "Çakır", "Zaza" ve "Cevher" ismindeki keçileri ise 300 TL'den satışa çıkardı. 
Zonguldak'ta kurulan kurban pazarında ağırlıkları 30-40 kilogram arasında değişen keçiler 330 TL'den satılırken, ağırlıkları 40-50 kilogram arasında değişen koç ve koyunlar ise 400 ve 500 TL'den satılışa çıkarıldı. Yaklaşık 20 yıldır hayvan besleyip, satışı yaptığını belirten Saffet Kılıç, et fiyatlarındaki yüksek oranlar nedeniyle böyle bir kampanya başlattıklarını söyledi. Yapılan kampanya ile sürümden kazandığını anlatan Kılıç, "Fahiş et fiyatlarına, krize inat olarak kampanya başlatmak istedim. Beyaz eşya ve  mobilya mağazalarındaki kampanyalar gibi ben de bu yıl 'Ne alırsan 300 TL' kampanyası başlattım. Hem yıllardır kurban kesemeyen insanlar kurban kesebilsin hem de et yiyebilsin istedik. Televizyonlarda 500-600 TL'ye satılan küçükbaş hayvanları ben 450 TL'den satıyorum" dedi. 
Kılıç, Küçükbaş hayvanlarının büyük bir kısmını Diyarbakır'dan getirdiğini de sözlerine ekledi. 

KURBAN VADİSİ 
"Kurtlar Vadisi" dizisindeki konseyin ikinci adamı rolündeki karakterin ismini soyadında taşıyan Saffet Kılıç, pazardaki keçi ve koçlara ise başladığı günden bu zamana aksiyon sahneleri ve karakterleri ilgiyle izlenen dizide hafızalara kazınan bazı oyuncuların isimlerini verdi. Sattığı keçi ve koçlardan bazılarının filmdeki karakterlere benzer özellikler sergilediğini ileri süren Kılıç, "Çakır ismini verdiğim keçi burada. Çakır gözlü olması nedeniyle bu ismi verdim.
Çakır gibi dik kafalı, sürünün düzenini bozuyor. Zaza ve Cevher isimli keçiler, dizideki gibi aykırı hareket ediyorlar. Biri bir tarafa, diğeri öbür tarafa gidiyor o yüzden bu isimleri verdim" diye konuştu. Kılıç, "Memati" isimli koçu 400, Çakır, Zaza ve Cevher isimli keçileri ise 300 TL'den satışa sundu.