Kdz.Ereğli'de, “30 Ağustos Zafer Bayramı Özel 3 Bant Bilardo Turnuvası” düzenlendiği bildirildi.

İlçedeki Üstün Bilardo Sahibi Cüneyt Solukcu, gazetecilere yaptığı açıklamada, Müftü Mahallesindeki Cumartesi (Köylü) Pazarı mevkisinde bulunan salonlarında düzenleyecekleri turnuvaya bölgeden 27 sporcunun katıldığını söyledi.

Solukcu, turnuvanın, 3’erli gruplar halinde, puan sistemine göre oynanacağını belirterek, şöyle dedi:

 “Salonumuzda bugün (24 Ağustos) başlayacak turnuvamızda 27 sporcumuz kura çekilişi sonucu oluşan 9 grupta karşılaşmalarını oynayacaklar.

Tek devreli lig usulü oynanacak karşılaşmalarda, rakiplerine puan/avaraj üstünlüğü sağlayan grup birincileri bir üst tura çıkacak. 26 Ağustos Pazartesi tamamlanacak ilk tur maçları sonrasında bir üst tura yükselen 9 sporcumuzun yanı sıra tüm grup ortalamalarında en iyi avaraca sahip ikincilik elde eden 3 sporcumuz (toplamda 12 sporcu) 4 grupta ikinci tur maçlarını oynayacaklar. Daha sonra 4 grup birincisinin ortalamalarına göre yarı final maçı yapacakları turnuvamızın finalini de Cumhuriyet tarihimizde altın harflerle yazılı 30 Ağustos Zafer Bayramı’nda gerçekleştirmeyi planladık.

İlk 4 dereceye giren sporcularımıza kupa verilecek olan turnuvamıza katılan sporcularımıza ve destek olanlara teşekkür ediyor, başarılar diliyoruz.”

=İŞTE GRUPLAR=

A) Selçuk Özçiçek, Cüneyt Solukcu, Fikri Kapan.

B) Tayfur Çelik, Ersin Göben, Muhittin Koç.

C) Oktay Durdubaşoğlu, Muhammet Köktürk, Orkan Basmaz.

D) İbrahim Mollaoğlu, Ersay Gönüllü, Özkan Çömeten.

E) Burak Yaman, Mehmet Göktekin, Serkan Fitöz.

F) İbrahim Göktekin, Süleyman Birinci, Hakan Karaorman.

G) Murat Acer, Sami Küçüksakallı, Canberk Çömeten.

H) Tuncay Duvan, Mustafa Şipit, Mevhar Ecer.

İ) Bora Dursun, Murat Mollaoğlu, Hanefi Çağ.