Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Salih Demir, TSO meslek Komitesi seçimleri nedeni ile sürdürülen çalışmaların son gününde yayımladığı basın açıklamasında üyelere ve Zonguldak kamuoyuna teşekkür etti. 
Zonguldak TSO seçim sürecinin tüm oda ve borsa seçimlerine örnek olacak seviyede geçtiğini anımsatan Demir, “Dilerim aynı süreç sonuçlar açıklandıktan sonra da devam eder. Bu süreçte yaşananlar ve üyelerimizin hoşgörüsü ve tavrı göstermiştir ki. Zonguldak sadece emeğin değil, hoşgörü ve demokrasinin de başkentidir. Zonguldaklılar geçmişte yüzlerce seçim yaşamıştır. Ancak bu denli olgunlukta geçen seçim görülmemiştir, bu tavır üyelerimizin ve Zonguldak kamuoyunun demokrasiye bağımlılığından kaynaklanmaktadır. Nifak odaklarının müdahale etmediği her sosyal hareket büyük bir olgunlukla noktalanmaktadır. Üyelerimize ve tüm taraflara teşekkür ediyorum" dedi. Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Salih Demir tüm oda üyelerini oylarını kullanmak için Pazar günü Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası hizmet binasına davet ettiği açıklamasını şöyle sürdürdü:
"Üyelerimiz 5 Mayıs Pazar günü kendilerini meslek komitelerinde temsil edecek olan meslektaşlarını belirlemek için sandık başına gidecektir. Üyelerimizin ekibimize göstermiş olduğu teveccüh nedeni ile şükranlarımızı sunuyoruz. Odamızın başarı çıtasını yükseltebilmek için ne gerekiyorsa yapılacağından kimsenin şüphesi olmasın. Geçmişte kayyumlarla yönetilen bir sivil toplum örgütünün bugün geldiği nokta gurur vericidir. Yeni dönemde görev alacağımız arkadaşlarımız ile birlikte Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odasında süre gelen bayrak yarışını devam ettirmeye, meslektaşlarımıza ve Zonguldak'a hizmet etmeye talip olduk. Görev ve yetki verilir ise bu ekip kendisine yakışan ve kendisinden bekleneni fazlası ile verebilecek vizyon ve güce sahiptir" dedi.