"Ereğli’nin başına devlet kuşu kondu. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın Ereğli’ye olan ilgisini artık duymayan, bilmeyen kalmadı. Bu fırsatı Ereğli olarak iyi değerlendirmeliyiz"

 

AK Parti Kdz.Ereğli Belediye Başkan  Adayı Erol Şahin mahalle mahalle gezerek çalmadık kapı, sıkmadık el bırakmıyor. Şahin, sabahın erken saatlerinde Belen Sanayi Sitesi esnafını ziyaret ile çalışmalarına başladı.

 

KAPI KAPI KATALOG DAĞITTI

Konuya ilişkin AK Parti İlçe Seçim Koordinasyon Merkezi'nden gönderilen açıklama şu şekilde: "Belediye Meclis Üyesi Adayları, AK Parti İlçe Başkanı Fatih Çakır, Yönetim Kurulu Üyeleri, Kadın ve Gençlik Kolları üyeleri ile birlikte Belen Sanayi esnafını ziyaret ederek hem kataloglarını dağıtan hem de sorunları dinleyen Erol Şahin gittiği her kapıdan mutlu dönüyor. Erol Şahin öğlen saatlerinde de Adliye ve Vergi Dairesi bölgesindeki tüm sokaklara girerek kapı kapı katalog dağıttı ve insanlarla tokalaştı.

 

"O MAKAM HALKIN MAKAMI"

Kalabalık bir ekip ile birlikte mahallelere giren Erol Şahin, Kdz.Ereğli’de 31 Mart yerel seçimlerinden sonra hayata geçireceği projeleri detaylı bir şekilde anlatıyor. Şahin, 31 Mart seçimlerinden sonra belediye başkanlık makamının binanın giriş katına taşınacağını ve kapısının da kaldırılacağını belirterek, “O Makam halkın makamı. O makamda isteyen herkes gelip çayını kahvesini içerken derdini anlatabilecek ve çözümünü bulabilecek” dedi.

 

MİTİNGE DAVET

Erol Şahin girdiği her sokakta, ev ve işyerlerinde insanları Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın mitingine de davet ediyor. 19 Mart Salı günü yapılacak olan mitinge Ereğli halkını davet eden Şahin, “Ereğli’nin başına devlet kuşu kondu. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın Ereğli’ye olan ilgisini artık duymayan, bilmeyen kalmadı. Bu fırsatı Ereğli olarak iyi değerlendirmeliyiz” dedi.

 

PROJELERİNE KAMUOYU DESTEĞİ

AK Parti Belediye Başkanı Adayı Erol Şahin’in mahallelerde kapı kapı gezerek dağıttığı ve projelerinin yer aldığı katalogları inceleyen vatandaşlar, projelerin tamamını beğendiklerini ifade ederek, bu projelerin ancak iktidar desteği ile hayata geçebileceğini ve bu nedenle Erol Şahin’e destek verdiklerini söylediler. Erol Şahin de, Ereğli halkına sunduğu projelerin tamamının arkasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın desteği ve imzasının olduğunu söyledi.

 

EREĞLİ 3. LİGDE OLMALI

Şahin, mahallelerde sürdürdüğü seçim çalışmaları sırasında Yenimahalle Spor Kulübünü de ziyaret etti. Yenimahalle Spor Klübü Başkanı Adnan Manaş ve Yönetim Kurulu Üyelerine nezaket ziyaretinde bulunan Şahin, Kdz. Ereğli’nin mutlaka 3. Ligde olması gerektiğini söyledi. AK Parti Kdz. Ereğli Belediye Başkan Adayı Erol Şahin ziyarette yaptığı konuşmasında, kendisi için sporun olmazsa olmazı olduğunu, gençlerin kötü alışkanlıklardan uzak tutulması için sporun her branşına destek vereceklerini söyledi.

 

DIŞARIDAN FUTBOLCU GETİRİLMESİ MANTIKSIZ

Ereğli’ye dışarıdan futbolcu getirilmesinin kendisine mantıksız ve anlamsız geldiğini belirten Şahin, bu kentin çocuklarının sporda in iyi yerlere gelmesi için kendisine düşen görevin ekonomik kaynak ve araç gereç desteği olduğunu, bunu da her şartta en iyisini yapacağını söyledi. Spor ile ilgili projelerini Yenimahalle Spor Kulübü yöneticilerine anlatan Erol Şahin, Kdz. Ereğli’ye ilk etapta 2 halı saha ve tam teşekküllü 2 tanede antrenman sahası kazandıracaklarını belirterek, ilçeye mutlaka olimpik yüzme havuzu da yapacaklarını ve bu tesiste ulusal programların gerçekleştirileceğini ifade etti. Yağlı güreşten tutunda sporun her türlü branşına kaynak aktaracaklarını ve kaynak bulacaklarına dair söz veren Erol Şahin, Kdz. Ereğli’nin mutlaka 3’üncü lig, sonrasında da 2’inci lige çıkması gerektiğini söyledi ve Ereğli’yi gerek ekonomik anlamda, gerekse sportif anlamda güçlü ve marka bir ilçe yapacaklarını vurguladı. Yeni Mahalle Spor Kulübü Başkanı Adnan Manaş’da Erol Şahin’e ziyaretinden dolayı teşekkür etti ve spor ile ilgili projelerine destek vererek, temennilerinin Erol Şahin’in kazanması olduğunu söyledi"