Deplasmanlı Süper Amatör Kümede mücadele eden iki Kdz.Ereğli takımının mücadelesinden galibiyetle ayrılan taraf ev sahibi Ereğli Belediyespor olurken maç boyunca her iki grubun birbirlerine küfürlü tezahüratları, sahaya atılan pet şişeler ve bazı sorumsuz futbolcuların ortamı geren hareketleri damgasını vurdu.

BİNE YAKIN SPOR SEVER KATILDI

Yaklaşık bin spor severin izlediği Kdz.Ereğli derbisi olarak adlandırılan maçta karşı tribünün tamamını Erdemirspor, Beyçayırı Stadının kapalı tribünleri ise Ereğli Belediyespor taraftarları doldurdu. Çekişmeli başlayan karşılaşmada her iki ekip oyunda dengeyi kurmaya çalışırken vasat futbolu aşamadı. Erdemir'in ilk yarı rakibine göre daha diri gözüktüğü maçın ikinci yarısında ise adeta gol kaçırma yarışına girildi.

3 OYUNCU KIRMIZI KART GÖRDÜ

Ereğli Belediyespor iyi mücadelesini yakaladığı sayısız gol fırsatları ile süslerken konuk Erdemirspor ise kontra ataklarla rakip kalede baskı kurmaya çalıştı. Erdemirspor'dan iki Ereğli Belediyespor'dan 1 oyuncunun kırmızı kart gördüğü maçın son bölümlerine doğru Erdemirspor taraftarlarının bulunduğu alandan atılan pet şişe karşılaşmanın orta hakeminin suratına isabet etti. Bir süre şok yaşayan hakem daha sonra oyunu devam ettirdi.

SEVGİ, BARIŞ, DOSTLUK KENTİNDE

KÜFÜRLER HAVADA UÇUŞTU

Maç boyunca her iki ekip taraftarlarının birbirlerine yaptığı küfürlü tezahüratlar Ereğli'ye yakışmadı. Biri ilçede kurulu bulunan ve Türkiye'nin gözbebeği olan Ereğli Demir ve Çelik Fabrikalarının futbol takımı diğer tarafta  adını dünyaya duyurmuş Kdz.Ereğli Belediyesi'nin futbol takımı. Maç içerisinde tribünlerden atılan ses bombaları, pet şişeler ortamın gerilmesine neden olurken bazı sorumsuz oyuncuların da iki kulübü adeta birbirine düşürmek için çırpınması maçı tarafsız izleyen spor severler tarafından söyleniyor. 

GERÇEK TARAFTAR DA İSYAN ETTİ

Bazı taraftarlar gazetemiz muhabirine, "Yazın yazın bunları da yazın iki Ereğli takımının birbirine düşman edenleri de yazın. Ereğli'de yaşayan ekmeğini buradan kazanan insanların birbirlerine saygısız, sevgisiz yaklaşımlarını da yazın" sözleri ile tepkilerini dile getirdiler.