Beşiktaş Spor Kulübünün Kuruluşunu Ereğli'de Beşiktaş, Galatasaray ve Fenerbahçe Dernek Başkan ile Yöneticileri birlikte kutladı. Havai fişek, meşaleler ve tezahüratlar eşliğinde Beşiktaşlılar amfi tiyatroda renkli görüntüler oluşturdu.

Beşiktaş Spor Kulübünün Kuruluşunun 110. Yılı Ereğli'de bulunan Beşiktaşlılar da meşale, tezahürat, havai fişeklerle kutladı, yıldönümü pastası kesti. Ereğli Beşiktaş Taraftarlar Derneği tarafından ilçe merkezinde bulunan Amfi Tiyatro'da tören düzenlendi. Dernek Başkanı Tarkan Adik, yıldönümü coşkusunu hep birlikte yaşadıklarını belirterek katılımcılara teşekkür etti. Adik, "110'ncu yıldönümümüzü kutluyoruz daha nice 110 yıllar diliyorum. Biz bir aileyiz bize destek veren Galatasaraylı, Fenerbahçe, Trabzonspor'lu dostlarımıza teşekkür ediyorum. Biz Ereğli'de onlarla omuz omuza yürüyoruz. Böyle omuz omuza yürümeye de devam edeceğiz. Hiçbir zaman birbirimizi üzmeden kırmadan her türlü etkinlikte birlikte omuz omuza çalışacağız. Bu babadan oğula geçen bir bayrak yarışıdır. Zamanı gelince bu bayrağı biz de çocuklarımıza teslim edeceğiz. Allah bütün futbol kulüplerine ve Beşiktaş kulübüne başarılar dilesin" dedi.

Saat 19:03'de meşaleler, havai fişekler eşliğinde pasta kesen Beşiktaşlılar doyasıya sevinç yaşadı. Ereğli Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Aşkın Peker ve yöneticiler, Ereğli Galatasaraylı Taraftarlar Derneği Başkanı Özgür Barış, Ereğli Beşiktaş Taraftarlar Derneği Başkanı Tarkan Adik'e çiçek verdi ve kuruluş yıldönümünü kutladı. Başkanlar centilmenlik çağrısı yaparak objektiflere poz verdi.