Başbakanlık Yurtdışı Türkler ve Akraba Toplulukları Başkanlığının düzenleyeceği çalıştaya Almanya'da bulunan Zonguldaklılar Derneği Başkanı Erol Yukarıbaş'da davet edildi.

Başbakanlık Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığı tarafından 11-14 Ocak 2013 tarihleri arasında Ortak Akıl Platformu çalıştayı düzenlenecek. Çeşitli ülke ve bölgelerde yaşayan vatandaşlar arasından Sivil Toplum Örgütü temsilcileri, işadamları, akademisyenler, sanatçılar, medya temsilcileri ve toplum önderlerinden oluşan yüz kişilik bir davetli grubun katılacağı çalışmaya Almanya'da bulunan Zonguldaklılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Erol Yukarıbaş'da davet edildi.
Özellikle Almanya'da düzenlenen çeşitli sosyal projelere imza atan ve binlerce Zonguldaklı gurbetçiyi bir arada tutmayı başaran Erol Yukarıbaş'ın bu çalıştaya davet edilmesi Zonguldak'ın da gururu oldu. Dernek Başkanı Yukarıbaş konuya ilişkin yaptığı açıklamasında, Başbakanlık Yurtdışı Türkler ve Akraba Toplulukları Başkanlığında gerçekleştirilecek çalıştaya davet edilmekten son derece mutlu oldum. 3 Gün sürecek çalıştaya Zonguldak'lı gurbetçilerimizin sorunlarını da taşıyacağız dedi.