Ak Parti Kdz.Ereğli Belediye Başkanı adayı Opr.Dr.Hüseyin Uysal seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerine devam ediyor.

 

Ak Parti Kdz. Ereğli Belediye Başkan adayı Op.Dr. Hüseyin Uysal seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerini gece gündüz sürdürüyor. Uysal ve ekibi Murtaza Mahallesinde vatandaşlar ile bir araya geldi. Ak Parti Basın Bürosundan konuya ilişkin gönderilen yazılı açıklama şu şekilde: İnsanları ayağına çağırmayıp tek tek kapılara giden Hüseyin Uysal, mahalle sakinleri tarafından sevgi çemberine alındı. Vatandaşlar Uysal’a Ereğli’nin huzuru ve güveni için oy vereceklerini söylerken, “Ereğli yıllardır kavgalardan, kısır çekişmelerden bıktı usandı. Biz agresif ve kavgacı bir başkan istemiyoruz artık. İşte bu sebeple oyumuz senin” dediler.

 

TEMİNATIMIZ ANKARA

Bazı vatandaşlar Dr. Hüseyin Uysal’a projelerini sordular. Uysal’ın Ereğli için yaptıkları projeleri çok beğendiklerini belirten vatandaşlar, “Projelerden daha önemlisi Ereğli’ye huzur lazım” dediler. Ak Parti Belediye Başkanı Adayı Hüseyin Uysal da, söz verdikleri projeleri göreve gelir gelmez hayata geçirmeye başlayacaklarını belirterek, “Bizim deneyimli, dürüst ve güvenilir genç bir ekibimiz var. Söz verip de nasılsa Ereğli halkı unutur düşüncesiyle proje yapmadık. Projelerimizin arkasında Ankara, yani Hükümet’in teminatı var. Hayali hiçbir proje yapmadık. Biz çok gördük her seçimde aynı projeleri pişirip pişirip bu halkın önüne getirenleri” dedi.

 

“BİZ HAYALLERİ GERÇEKLEŞTİRDİK”

Ak Parti Ereğli İlçe Başkanı Fatih Çakır da, Hükümetin Ereğli’ye verdiği hizmetleri tek tek vatandaşa anlattı. Liman Başkanlığı binasın, Adliye binası ve diğer hizmetleri ayrıntılı bir şekilde anlatan Çakır, “Bakın Ereğli Belediyesine 5 milyon lira ödeyerek Hastane yeri satın aldık. Ödediğimiz  5 milyon lira ile Ereğli’ye hizmet verilmiş olsaydı hiç üzülmezdik. Ama bugün görüyoruz ki o paralarla seçim şovu yapıyorlar, seçim kazanmak için konserler, etkinlikler düzenliyorlar. Yakında Ereğli Devlet Hastanesi hizmete giriyor. Size sadece şunu söyleyeyim; Mevcut hastanede acil servis 300 metrekarelik bir alanda hizmet verirken, yeni binada 3 bin metrekarelik bir alanda hizmet verecek. Odalar da beş yıldızlı otele eşdeğerde bir hastane olacak.

Yıllardır Gülüç’den  Kepez bölgesine kadar olan karayolunu yapmak istedik ama Belediye hep engel oldu. Yolun Avrupa standartlarında yapılabilmesi için altta bir takım çalışmalar yapması gerekiyordu. Ereğli Belediyesi bunu yapmayarak yolun yapımını da engelledi. Ereğli halkı artık gerçekleri görsün. Ama biz her şeye rağmen yolun yapımına başladık. Artık Gülüç ile Kepez arasındaki karayolumuz da Avrupa standartlarında bir yol olacak” dedi.

 

ACİL İHTİYAÇ HUZUR

Fatih Çakır, Ereğli Belediyesi’ni de kazandıkları takdirde Ereğli’ye hizmet akışını daha aktif hale getireceklerini söyledi. Bazı vatandaşlar da Çakır’ın bu sözleri üzerine, “Ereğli’nin acil ihtiyacı olan huzurdur. Kavgayı bitirin yeter. Biz kavganın bitmesi ve Ereğli’nin huzura kavuşması için size destek sözü veriyoruz” şeklinde konuştular.

 

(Haber Merkezi)