Baydanlar Mobilya Sahibi Gökmen Baydan, Bursa, Kdz.Ereğli, Zonguldak, Düzce'de bulunan mağazalarında artan döviz kurları sonrası hiçbir ürüne zam yapmayacaklarını söyledi.

 

40 YILI AŞKIN HİZMETTE

40 Yılı aşkın ahşap işleme ve boyama tecrübesi ile kurulan firmanın modern tesislerde, eğitimli personel, ileri teknoloji ve gelişmiş makine parkuru ile özgün, kaliteli, standartı yüksek, çevreye duyarlı doğal malzemeleri, en güncel ve sağlıklı ortamlarda birleştirerek çekici, modern, yaşama değer katan, mobilya ve hizmet tasarladığına dikkati çeken Baydan, satışa sunulan ürünlere zamlı uygulama yansıtmayacaklarını belirtti.

 

"BU İŞ PARTİ DEĞİL, DEVLET MESELESİ"

"Ülkemizin üç yanı denizlerle, her tarafı düşmanlarla çevrili" diyen Baydan, "Ülke olarak birlik ve beraberlik içerisinde yaşatılan dayatmalara ve baskılara boyun eğmeden duruşumuzu sürdüreceğiz. Bu iş parti işi değil devlet işi. Herşeyi devletten beklemeden biz esnaf ve üretici olarak elimizden geleni yapmak lazım. Gün birlik ve beraberlik günü. Döviz kurlarındaki artış sonrası ülkemizi zora sokmak isteyen dış güçler amaçlarına ulaşamayacak. Firma olarak hiçbir ürünümüze zam yapmama kararı aldık. Hatta yeni kampanyalarla da vatandaşlarımıza kaliteyi uygun fiyatlarla sunmaya çalışacağız. Ayrıca Cumhurbaşkanımızın talebi doğrultusunda, dövizini bozdurup makbuzunu getiren müşterilerimize de ayrıca yüzde 10'luk bir indirim uygulanacaktır" dedi.