Alaplı Kasımlı İlköğretim Okulunda düzenlenen mezuniyet töreninde açık arttırma ile koç satışı yapıldı.

Alaplı Kasımlı İlköğretim Okulunda mezuniyet töreni düzenlendi. Okul Bahçesinde düzenlenen tören saygı duşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başladı.
Törende konuşan Kasımlı İlköğretim Okulu Müdürü Erdal Yılmaz, “Güvendiğiniz inandığınız bu kurum önceki yıllarda olduğu gibi bu yılda hem ilimizi hem de ilçemizi başarıyla temsil etmiş bundan sonrada bu başarısı devam ettirecektir.
Kasımlı İlköğretim Okulunun İl ve Türkiye genelinde elde ettiği başarılara destek veren herkese sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz.
Kaliteyi ve başarının asla tesadüf olmadığını söylüyoruz. Okulumuzda fiziki iyileştirmeler sosyal ve sporsal etkinlikler, akademik başarılar. Her yıl aldığımız ödüllerle tescillenmiştir. Bu durum velimize öğrencimize gurur vermektedir” dedi.
Mezuniyet töreninde Okul 1. Mutlu Yaman, 2. Fatma Yaman ve 3. Rana Keskin’e Alaplı Belediye Başkanı Nevzat Çimenoğlu tarafından ödülleri verilirken davranış notlarına göre yılın öğrencisi seçilen Fatma Yaman’a İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Taşıran tarafından çeyrek altın takıldı.
Minik öğrencilerin sunduğu halkoyunları ve dans gösterileri büyük alkış alırken, geliri okul yararında harcanmak üzere açık artırma usulü koç satışı yapıldı. Açık artırmanın sonu da 2 Bin 300 Lira veren Alaplı İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Hüseyin Uysal koçun sahibi olurken, Koçu Okula bağışladığını açıkladı. Törenin sonunda arı kovanı ve tırpan motor ununda içinde bulunduğu 600 çeşit hediyenin yer aldığı çekiliş yapıldı.
Törene, Alaplı Belediye Başkanı Nevzat Çimenoğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Taşıran, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri, Ak Parti ve CHP Belediye Meclis üyeleri, Alaplı Kızılay Derneği Başkanı Hayri Yiğit ve çok sayıda davetli katıldı.