Gülüç Belediyesi Düğün Salonu önünde bu yıl 6.’sı gerçekleştirilen iftar programında Kdz. Ereğli Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu, AK Parti Zonguldak Milletvekili Polat Türkmen, AK Parti Zonguldak İl Başkanı Zeki Tosun, Gülüç Belediye Başkanı Gökhan Demirtaş ve eşi Işıl Demirtaş, AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Fatih Çakır, AK Parti Gülüç Belde Başkanı İsmail Yılmaz, AK Parti Ereğli Belediye Başkan adayı Erol Şahin, AHOS Otel Yönetim Kurulu Başkanı Engin Aygün, belediye meclis üyeleri, muhtarlar ve yaklaşık 3 bin kişi yer aldı.
İftar programı öncesi halka hitaben bir konuşma yapan Gülüç Belediye Başkanı Gökhan Demirtaş aynı sofrada bir kez daha tüm Gülüçlülerle birlikte oruç açmanın mutluluğunu yaşadığını ifade etti.

Başkan Demirtaş iftara katılan herkese teşekkür ederken, Gülüç halkının Kadir Gecesi ve Ramazan Bayramı’nı da kutladı. Okunan ezanın ardından oruçlar açıldı ve dua yapıldı. İftar duasının ardından sırasıyla AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Fatih Çakır, AK Parti Zonguldak İl Başkanı Zeki Tosun, Ak Parti Zonguldak Milletvekili Polat Türkmen ve Kdz. Ereğli Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu birer selamlama konuşması yaptı.