Güneşli Beldesi Hasbeyler köyünde geleneksel hale getirilen ve bu sene 7.'si düzenlenen Dostluk ve Kaynaşma Pikniği, yoğun katılım ile gerçekleştirildi. Bunaltıcı sıcağa rağmen pikniğe ilgi gösteren vatandaşlar, yapılan yarışmalarla da keyifli dakikalar yaşadı.

Güneşli Beldesi Hasbeyler köyünde düzenlenen 7. Dostluk ve Kaynaşma Pikniği, bölgede yaşayan vatandaşları bir araya getirdi. Pikniğin başlama saati öncesinde mesire alanına gelen köylüler, piknik saatine kadar hazırlıklarını tamamladı. Her sene renkli görüntülere yarışmalara katılacak olan yarışmacılar ise isimlerini görevlilere yazdırarak yarışma saatini beklemeye başladı.
Pikniğinin açılış konuşmasını yapan Hasbeyler köyü muhtarı Yüksel Apaydın, etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür etti. Etkinliğin, ülkenin değişik bölgelerinde yaşayan Hasbeyler’de yetişmiş vatandaşların bir araya gelmesine vesile olduğunu belirten Apaydın, böylelikle kuşaklar arası bağların güçlendirildiğini ifade etti.
Açılışın konuşmasının ardından, aileler gölgede yanlarında getirdikleri yiyecekleri tüketerek pikniğe başladı. Daha sonra halat çekme, çuval, elma yeme ve eşeğe binme yarışmaları yapıldı. Çeşitli oyun ve yarışmalarla süren piknikte, dereceye girenlere çeşitli hediyeler verildi. Diğer yandan da dağıtılan biletler için çekiliş yapıldı.