ENERJİ HIRSIZLIĞI, KAZA, TEHDİT, KASTEN YARALAMA

 

Zonguldak İl Jandarma Komutanlığı günlük olaylar bültenini yayınladı.

Bültende, enerji hırsızlığı, iş kazası, tehdit, yaralama gibi olaylar yer aldı. Merkez İlçe Köroğlu Köyünde çevreyi kirlettiği görülen şahsa ise idari yaptırım kararı uygulandı.

Jandarma Sorumluluk Bölgesinde yer alan olaylardan bazıları şu şekilde:

 

MERKEZ İLÇE'DE KİŞİLERE AİT MALA ZARAR VERME

 

Kardeşler Köyünde; 15.04.2016 günü saat 15.00 sıralarında A.A.'nin tarlasında bulunan meyve bahçesine, aynı köyde ikamet eden E.A'nun bahçede bulunan ağaçları keserek zarar verdiği mağdurun beyanından anlaşılmıştır. C.Savcısının talimatı ile şüpheli ifadesin alınmasını müteakip serbest bırakılmıştır.

 

MERKEZ İLÇE'DE ÇEVREYİ KİRLETME


Köroğlu Köyünde; 15.04.2016 günü saat 14.30 sıralarında icra edilen önleyici kolluk devriyesi esnasında A.Ç.'nin içerisinde evsel atık olduğu tespit edilen çöp torbalarını çevreye attığı görülmüş olup, şahsa idari yaptırım kararı uygulanmıştır. Tamamlanan tahkikat evrakları ikmalen gönderilecektir.

 

MERKEZ İLÇE'DE ELEKTRİK VE ENERJİ HIRSIZLIĞI

 

Köroğlu Köyünde; 15.04.2016 günü saat 12.00 sıralarında R.A.'nun Elektrik Dağıtım Şirketi yetkilileri tarafından yapılan kontrolde kaçak elektrik kullandığı tespit edilmiş olup C.Savcısının talimatı ile şüpheli ifadesinin alınmasını müteakip serbest bırakılmıştır.

 

MERKEZ İLÇE'DE İŞ KAZASI

 

Sapça Köyünde; 15.04.2016 günü saat 18.00 sıralarında Sapça tünelinde çalışan M.S.'nin çalıştığı esnada dikkatsizlik ve tedbirsizlik sonucu yaralanmıştır. Şahıs, sevk edildiği Atatürk Devlet Hastanesinde tedavi altına alındığı, hayati tehlikesinin bulunmadığı, C.Savcısının talimatıyla tahkikata başlanılmıştır.

 

ALAPLI İLÇE'DE KİŞİLERE AİT MALA ZARAR VERME

 

Mollabey Köyünde, 15.04.2016 günü saat 22.00 sıralarında H.G nın evine ait balkon kısmına yoldan geçmekte olan İ.K'nun sevk ve idaresindeki tomruk yüklü kamyonla vurarak zarar verdiği mağdurun beyanlarından anlaşılmıştır. C.Savcısının talimatı ile şüpheli İ.K ifadesin alınmasını müteakip serbest bırakılmıştır.

 

ALAPLI'DA KİŞİLERE AİT MALA ZARAR VERME

 

Çamlıbel Köyünde; 16.04.2016 günü saat 02.00 sıralarında fabrikası sahibi T.T. müracaata bulunarak çalışanlardan O.Ş. nin işyerinde çalıştığı esnada makinenin ekranlı bölümüne yumruk vurmak suretiyle zarar verdiğini beyan etmiştir. C.Savcısının talimatı ile şüpheli ifadesinin alınmasını müteakip serbest bırakılmıştır.

 

ÇAYCUMA İLÇE'DE KİŞİLERE AİT MALA ZARAR VERME

 

Gökçeler Köyünde; 15.04.2016 günü saat 09.30 sıralarında A.U' nın aralarında husumet bulunun Ş.U.'a ait bahçede bulunan ağaçları keserek zarar verdiği mağdurun beyanından anlaşılmıştır. C.Savcısının talimatı ile şüpheli ifadesin alınmasını müteakip serbest bırakılmıştır.

 

ÇAYCUMA İLÇE'DE KASTEN YARALAMA

 

Çaycuma Saltukova Beldesinde; 15.04.2016 günü saat 12:10 sıralarında E.B 'nin alacak verecek meselesi için tartıştığı R.İ.'ı yumruk vurmak sureti ile suretiyle yaralamıştır. Mağdur, sevk edildiği Atatürk Devlet Hastanesinde tedavisini müteakip taburcu edilmiştir. C.Savcısının talimatı ile şüpheli ifadesi alınmasını müteakip serbest bırakılmıştır.

 

ÇAYCUMA İLÇE'DE KAYIP ŞAHIS

 

Karaahmetler Köyünde; 15.04.2016 günü saat 17.30 sıralarında N.Y.'nun öğleden sonra saat 14:30 sıralarında Çaycuma merkeze gitmek için evden evden ayrıldığı ve tekrar eve dönmediğini yapılan tüm aramalara rağmen bulamadığı ailesinin beyanından anlaşılmıştır. C.Savcısının talimatı ile tahkikata başlanılmıştır.

 

ÇAYCUMA'DA KİŞİLERE AİT MALA ZARAR VERME

 

Karapınar Beldesinde; 16.04.2016 günü saat 12.00 sıralarında B.Ö. ye ait ineklerinin M.G. nin kendisine ait bahçesine girerek ekili olan sebzelerine zarar verdiği mağdurun beyanından anlaşılmıştır. C.Savcısının talimatı ile şüpheli ifadesinin alınmasını müteakip serbest bırakılmıştır.


ÇAYCUMA'DA TEHDİT

 

Gökçeler Köyünde; 16.04.2016 günü saat 10.00 sıralarında Ü.K. tartıştığı H.K. yi tehdit ettiği mağdurun beyanından anlaşılmıştır. C.Savcısının talimatı ile şüpheli ifadesinin alınmasını müteakip serbest bırakılmıştır.

 

ÇAYCUMA'DA KASTEN YARALAMA

 

Karamusa Köyünde; 16.04.2016 günü saat 19.45 sıralarında R.D. tartıştığı Ş.K. ya yumruk vurmak suretiyle yaraladığı mağdurun bayanından anlaşılmıştır. Mağdur, sevk edildiği Atatürk Devlet Hastanesinde tedavisini müteakip taburcu edilmiştir. C.Savcısının talimatı ile şüpheli ifadesi alınmasını müteakip serbest bırakılmıştır.

 

ÇAYCUMA'DA KİŞİYE AİT MALA ZARAR VERME

 

Gökçeler Köyünde; 17.03.2016 günü saat 10.10 sıralarında G.B. müşterek olarak oturdukları bina içerisinde H.U.'ye ait evinin kapısına zarar verdiği mağdurun beyanından anlaşılmıştır. C.Savcısının talimatı ile şüpheli ifadesinin alınmasını müteakip serbest bırakılmıştır.

 

ÇAYCUMA'DA KAYIP EŞYA VE MAL

 

Perşembe Beldesinde; 17.04.2016 günü saat 18.00 sıralarında M.Ö. müracaatta bulunarak rahmetli babası M.A.Ö.'ya ait olan ruhsatlı tabancanın kayıp olduğunu ve tüm aramalarına rağmen bulamadığını beyan etmiştir. Olayla ilgili tahkikata başlanılmıştır.

 

DEVREK'TE KASTEN YARALAMA

 

Kuzca Köyünde; 16.04.2016 günü saat 18.30 sıralarında S.O. tartıştığı V.O. ya yumruk vurmak suretiyle yaraladığı mağdurun bayanından anlaşılmıştır. Mağdur, sevk edildiği Atatürk Devlet Hastanesinde tedavisini müteakip taburcu edilmiştir. C.Savcısının talimatı ile şüpheli ifadesi alınmasını müteakip serbest bırakılmıştır.

 

GÖKÇEBEY'DE İŞ KAZASI

 

Bakacakkadı Beldesinde; 16.04.2016 günü saat 14.00 sıralarında Fabrikada işçi olarak çalışmakta olan T.K. çalıştığı esnada pres makinesine sol elini sıkıştırması sonucu yaralanmıştır. Şahıs sevkedildiği Çaycuma Devlet Hastanesinde yapılan tedavisini müteakip taburcu edilmiştir. C.savcısının talimatı ile tahkikata başlanılmıştır.

 

GÖKÇEBEY'DE KASTEN YARALAMA

 

Bakacakkadı Beldesinde; 17.04.2016 günü saat 04.00 sıralarında T.K., T.Y., M.A., S.O. ve M.G., almış oldukları alkolün etkisiyle E.D. ve B.S. ile tartıştıkları, tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucu şahıslar birbirlerini tekme ve yumruk vurmak suretiyle vücutlarının çeşitli yerlerinden yaralamış, T.Y. nin elindeki kesici cisim ile B.S. nin yüzünden yaralamıştır. Mağdurlar, sevk edildiği Çaycuma Devlet Hastanesinde tedavisini müteakip taburcu edilmiş, B.S. yüzendeki yara nedeniyle ileri tetkik ve tedavi için Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesine sevk edilmiştir. C.Savcısının talimatı ile şüphelilerin ifadeleri alınmasını müteakip serbest bırakılmışlardır.

 

KDZ.EREĞLİ İLÇE'DE YÜKSEKTEN DÜŞME

 

Ketenciler Köyünde; 15.04.2016 günü saat 09.00 sıralarında S.N., oğluna mama hazırlamak için odayı mutfağa geçmesi sırasında M.E.S, pencereye tırmanarak, birinci katında bulunan evin penceresinden yere düşmesi neticesinde yaralanmıştır. Yaralı çocuk sevk edildiği Ereğli Devlet Hastanesinde tedavi altına alınmış olup, hayati tehlikesi bulunmamaktadır. C.Savcısının talimatı ile anne S.N.'nin şüpheli olarak ifadesinin alınmasını müteakip serbest bırakılmıştır.

 

KDZ.EREĞLİ İLÇE'DE İŞ KAZASI

 

Kdz.Ereğli İlçesi Pınarcık köyünde;15.04.2016 günü saat 16.00 sıralarında inşaat İşletmesinde işçi olarak çalışan M.A.'nin çalıştığı esnada dikkatsizlik ve tedbirsizlik sonucu bakım yaptığı iş makinesine elini kaptırması neticesinde yaralanmıştır. Şahıs, sevk edildiği Kdz.Ereğli Hastanesinde tedavi altına alındığı,hayati tehlikesinin bulunmadığı, C.Savcısının talimatıyla tahkikata başlanılmıştır.


KDZ. EREĞLİ'DE HAKKI OLMAYAN YERE TECAVÜZ

 

Danişmentli Köyü; 16.04.2016 günü saat 16.20 sıralarında V.K. müracaatta bulunarak aralarında miras anlaşmazlığı bulunan bahçeye Ş.K. tarafından duvar ördüğü beyan ederek şikayetçi olmuştur. Cumhuriyet Savcısının talimatıyla şüpheli ifadesi alınmasını müteakip serbest bırakılmıştır.

 

KDZ.EREĞLİ İLÇE'DE TRAFİK KAZASI SONUCU TAKSİRLE YARALAMA

 

Zonguldak - Kdz. Ereğli Karayolu Soğanlıyörük Mevkiinde; 15.04.2016 günü saat 17.30 sıralarında O.E. sevk ve idaresindeki aracı ile Zonguldak istikametinden Kdz. Ereğli istikametine seyir halindeyken dikkatsizlik ve tedbirsizlik nedeniyle aynı istikamet de devam eden İ.B. sevk ve idaresindeki araçla çarpışması sonucu kaza meydana gelmiştir. Kazada yaralanan araç sürücüsü İ.B. ile birlikte aynı aracın içerisinde bulunan yolcu D.B. sevk edildikleri Kdz.Ereğli Hastanesinde tedavi altına alınmış olup, hayati tehlikeleri bulunmamaktadır. C.Savcısının talimatı ile araç sürücüsü O.E. şüpheli olarak ifadelerinin alınmalarını müteakip serbest bırakılmıştır. Tamamlanacak olan tahkikat evrakları ikmalen gönderilecektir

 

KİLİMLİ'DE TRAFİK KAZASI SONUCU TAKSİRLE YARALAMA

 

Kurtköy Köyünde; 17.04.2016 günü saat 16.30 sıralarında S.Y.'nin sevk ve idaresindeki araç ile seyir halinde iken direksiyon hâkimiyetini kaybetmesi sonucu Tek Taraflı Yaralanmalı Trafik Kazası meydana gelmiştir. Kazada yaralanan araç sürücü ve araçta yolcu olarak bulunan D.Y., C.Y. ve K.K. Atatürk Devlet Hastanesinde tedavi altına alınmış olup, yapılan tedavi tetkiklerden sonra taburcu edilmiş olup, hayati tehlikeleri bulunmamaktadır. C.Savcısının talimatı ile S.Y. ifadesinin alınmasını müteakip serbest bırakılmıştır.

 

KİLİMLİ İLÇE'DE İŞ KAZASI

 

Muslu Beldesinde; 15.04.2016 günü saat 08.30 sıralarında Eren Enerjiye ait Termik Santralde işçi olarak çalışan O.Ç.'nin çalıştığı esnada dikkatsizlik ve tedbirsizlik sonucu 3 m yükseklikteki elektrik panosunu okumak isterken düşmesi neticesinde yaralanmıştır. Şahıs, sevk edildiği Atatürk Devlet Hastanesinde tedavi altına alındığı, hayati tehlikesinin bulunmadığı, C.Savcısının talimatıyla tahkikata başlanılmıştır.

 

KİLİMLİ'DE KASTEN YARALAMA

 

Türkali Köyünde; 16.04.2016 günü saat 13.00 sıralarında H.A. tartıştığı D.A. yi tokat vurmak suretiyle yaraladığı mağdurun bayanından anlaşılmıştır. Mağdur, sevk edildiği Atatürk Devlet Hastanesinde tedavisini müteakip taburcu edilmiştir. C.Savcısının talimatı ile şüpheli ifadesi.alınmasını müteakip serbest bırakılmıştır.

 

KOZLU'DA DİĞER KAZALAR

 

Seyfetler Köyünde; 17.04.2016 günü saat: 15.30 sıralarında M.T. evinde mutfak tüpünü takmaya çalıştığı esnada tüpü alev alması nedeniyle, tüpü evden dışarı attığı iki elinin yanması sonucu yaralanmıştır. Şahıs, sevk edildiği BEÜ. Araştırma Hastanesinde tedavisi devam etmekte olup, hayati tehlikesi bulunmamaktadır. C.Savcısının talimatı ile tahkikata başlanılmıştır.