Kdz. Ereğli Şehit Ömer Halisdemir Bulvarı'nın trafik ve çevre düzenleme çalışmalarının tamamlandığı bildirildi.

 

Şehit Ömer Halisdemir Bulvarı'nda tamamlanan çalışmaları inceleyen Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, bu bölgede yaşanan trafik sorununun büyük oranda ortadan kaldırdıklarını söyledi.

 

BULVAR RENKLENDİ

Göztepe köprüsü ile Devrek yol ayrımına kadar olan 1 kilometrelik güzergahın trafik ve çevre düzenlemesinin ilçeye ayrı bir güzellik kazandırdığını anlatan Uysal gazetecilere yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: "İlçemiz Şehit Ömer Halisdemir Bulvar'nın faaliyete geçen sinyalizasyon ve bulvarın simgesi olan totemi, caddemize çok yakıştı. Bulvar boyunca yeşillendirilmiş, çilek ve çiçek işlemeli 13 konteynır kabini ile 25 tane çöp kovası yerleştirilmesiyle bulvarımız daha da renklendi. Vatandaşlarımızdan da oldukça olumlu tepkiler aldık, ilçemize hayırlı olsun"

 

TRAFİK DAHA DA YOĞUNLAŞTI

Sentetik çim ve figürler ile kaplanan çöp konteynırları ise beğenilirken, sinyalizasyon sistemi ise devreye sokuldu. Trafiğin yoğun olarak yaşandığı bölgede sinyalizasyon sistemlerinin çalışması beraberinde uzun araç kuyruklarını getirdiği gözlendi.

 


 (Haber: Mustafa Kemal Bektaş)