Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Metin Demir ile Çaycuma TSO Yönetim Kurulu Başkanı Zekai Kamitoğlu'nun Filyos Vadisi Projesinin hayata geçirilmesinde etkin rol üstlenerek projenin lokomotifliğini üstlenen Tosyalı Holding Filyos Endüstri Bölgesi A.Ş.’yi ziyaret ederek Genel Müdürü Ramazan Yücel ile görüştü.

TANIKLIK ETMEK GURUR VERİCİ

Konuya ilişkin Zonguldak TSO'dan yapılan yazılı açıklamada, Genel Müdür Yücel ile Endüstri Bölgesi altyapı çalışmaları, Liman İnşaatı başta olmak üzere projenin genel hatları konularında görüş alışverişinde bulunarak bölge STK’larının projeye verdikleri önemi yenileyen Demir ve Kamitoğlu ayrıca Yücel’in nezdinde Tosyalı Holdingi kutlayarak şirket tarafından üstlenilen görev ve sorumluluğun Endüstri Bölgesini yoktan var edeceğini vurguladılar. Filyos Vadisi Projesinde sona gelmenin mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden Demir ve Kamitoğlu “ Zonguldak , Bartın ve Karabük  başta olmak üzere Batı Karadeniz’de sanayi kültürünü canlandıracak bölgeyi yeniden cazibe merkezine dönüştürecek bir hayalin gerçeğe dönüşmesine tanıklık etmek gurur verici. " şeklinde konuştular.

LİMAN İNŞAATININ TAMAMLANMASI

Genel Müdür Yücel ise altyapı çalışmalarının hızla devam ederken tüm ülkeye Filyos vadisi Projesini dolayısıyla Zonguldak’ı anlatarak yatırımcıları Türkiye’nin yeni cazibe merkezine davet ettiklerini, tüm bakanların, Zonguldak milletvekilleri  ile Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz’ın  liman inşaatının tamamlanması endüstri bölgesinin kurulması ve projenin tüm ayaklarının tamamlanarak hayata geçirilmesi için büyük gayret sarf ettiklerini söyledi. Ulaştırma ile Enerji Bakanlarının bölgeye yaptığı ziyaretlerde bazı eksiklikleri bizzat tespit ederek gerekli talimatları verdiklerini kaydeden Genel Müdür Yücel şirket olarak altyapı çalışmalarının ivedilikle bitirilmesine odaklandıklarını söyledi.