Alaplı ilçe  Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı trafik ekipleri, bayram dolayısıyla sürücüleri dikkatli olmaları ve kurallara uymaları konusunda uyarırken, bayram şekeri ikram etmeyi de ihmal etmedi.


Trafik ekipleri ilçenin giriş ve çıkış noktalarında Ramazan Bayramı dolayısıyla denetimleri artırırken sürücüleri dikkatli olmaları ve kurallara uymaları konusunda uyararak bayram şekeri ikram etti. İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı trafik ekiplerinde görevli Polis Memurları Basri Yıldız ve Fatih Özerli bayram nedeniyle seyahat eden sürücüleri durdurduktan sonra kontrol yapıp, kurallara uymalarını hatırlatırken, sürücülere, yolculara bayram şekeri ve kolonya ikramında bulundu.
Polis Merkezi Amiri ve Komiser Yardımcısı Oktay İmat, İlçe Emniyet Müdürlüğü trafik ekiplerinin bayram süresince uygulamalarını sürdüreceklerini ve vatandaşlara ceza yerine şeker ikram ederek gönüllerini almaya çalışacaklarını söyledi. Bayram dolayısıyla denetimleri artırdıklarını ilçenin giriş ve çıkış noktalarında araçları durdurarak içindekilere kolonya ve şeker ikram edip bayramlarını kutladıklarını ve aynı zamanda kuralları hatırlattıklarını belirten İmat, ”Amacımız vatandaşlarımızı dikkatli olmaları konusunda uyarmak ve olası kazaların önüne geçmektir. Bir anlık bir hata nedeniyle üzücü bir kazanın meydana gelmesini, canların yanmasını ve kimsenin üzülmesini istemiyoruz” dedi.

Bayram dolayısıyla ilk defa böylesi bir uygulama ile karşılaştıklarını belirten yolcular ise ilçe Emniyet Müdürlüğünde görevli polis memurlarına teşekkür ederek, hayırlı mesai temennisinde bulundu. Polislerin, şeker ikram ederek bayramlarını kutladığı sürücülerden Doğan Bostancı ise uygulamadan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.