Zonguldak'taki kurban pazarında kurbanlıklara Kurtlar Vadisi dizisindeki karakterlerin isimleri verildi. Pazarda ağırlığı 25-30 kilogram arasındaki keçileri 350 TL'den satan Saffet Kılıç, 'Kara' ismindeki koçu 800, 'İmdat' ismindeki keçiyi 700, 'Cevher' ismindeki keçiyi 500 TL'den satışa çıkardı.  
Yaklaşık 20 yıldır hayvan besleyip satışını yaptığını belirten Saffet Kılıç, et fiyatlarındaki yüksek oran nedeniyle böyle bir kampanya başlattıklarını söyledi. Yapılan kampanya ile sürümden kazandığını anlatan Kılıç, şöyle konuştu: "Bu sene fiyatlarımız aynı, seç beğen al, 350 TL'den veriyoruz. Kurbanı fırsatçılığa çevirmeden, vatandaşlarımızın kurban ibadetini yerine getirmelerine yardımcı oluyoruz. Maddi olarak kazanmasak da Allah, bize diğer zamanlarda veriyor. Şükürler olsun. Ben herkesin bu çerçevede fiyatlarını belirlemelerini rica ediyorum Kurban Bayramı'nda akan kanların yüzü suyu hürmetine, ülkemizi bölmeye çalışan terör örgütünün, Mevla'dan diliyorum, paramparça olurlar. İnşallah emellerine kavuşamazlar"
Kurtlar Vadisi dizisinde önceki yıllarda oynayan bölümlerdeki konseyin ikinci adamı Kılıç karakterinin ismini soyadında taşıyan Saffet Kılıç, pazardaki keçi ve koçlara bu zamana aksiyon sahneleri ve karakterleri ilgiyle izlenen dizide gündemdeki karakterlerin isimleri ile sesleniyor. Sattığı keçi ve koçlardan bazılarının filmdeki karakterlere benzer özellikler sergilediğini ileri süren Kılıç, sözlerini şöyle sürdürdü: "Kurtlar Vadisi'nde aranan Kara vardı. Kara'yı ben buldum. Bu koç, Kara gibi sürekli kayboluyor. Beni uğraştırıyor, 2 yaşındaki Kara, bir yıldır bende. Tutumu ile aynı Kurtlar Vadisi'ndeki Kara'yı hatırlatıyor. Sürekli kaçıyor, kayboluyor. Bulamıyorum. Arazide hiç olmadık yerlerden çıkıyor. Bir de İmdat ve Cevher'imiz var. İmdat da, Kurtlar Vadisi'ndeki gibi. Yiyor, içiyor, yatıyor. Bir işe yaramıyor. Ben onu biraz daha saklayacaktım. Beni kızdırdı. Bu sene kurban da satışa çıkardım. Cevher'i de, İmdat'tan ayrılmasın diye satışa çıkardım"
Kılıç, 'Çakır', 'Zaza', 'Memati' ve 'Polat' isimli koç ve keçilerinin ise geçen yılki Kurban Bayramı öncesinde satıldığını söyledi.