13. Uluslararası Kilimli Kültür Sanat Spor Festivali ve Kabotaj Bayramı nedeniyle sahne alan Burcu Güneş, Kilimli'yi salladı. Madenci kıyafeti giyen küçük çocuklar, Güneş'e madenci heykeli hediye etti.

Kilimli Belediyesi tarafından bu yıl 13.'sü gerçekleştirilen Uluslararası Kilimli Kültür Sanat Spor Festivali ve Kabotaj Bayramı etkinlikleri kapsamında, ünlü sanatçı Burcu Güneş sahne aldı. Madenci elbisesi ve yöresel kıyafet giyen küçük çocuklar, binlerce kişinin katıldığı konserde Burcu Güneş'e madenci heykeli hediye etti. Hediye için teşekkür eden Burcu Güneş, çocuklara, "Biz aşkı meleklerden çaldık" şarkısını söyledi. 1.5 saat sahnede kalan Güneş, Sınıfta kal, Oflaya oflaya, Gözlerinde bıraktım aşkı, Çile bülbülüm gibi sevilen şarkılarını seslendirdi.
Kilimli Belediye Başkanı Dr. Seçkin Özdemir de konserin sonunda Burcu Güneş'e çiçek, plaket, madenci heykeli ve Kilimli Belediyespor forması hediye etti. Burcu Güneş hediyeler için teşekkür ederken, yaz sıcağında sokakta kalan hayvanlar için de vatandaşlardan sokaklara su ve yiyecek bırakmalarını istedi.