Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş, hakkında konuştuğu sekreterlerden özür dilerken, bürokrasi konusunda söylediklerinin arkasında olduğunu söyledi.

Kozlu Beldesi Belediye Başkanı Ali Bektaş, bürokratik engeller nedeniyle düzenlediği basın toplantısında, bürokratları ve sekreterlerini ağır şekilde eleştirmişti. Bir sekretere yönelik yaptığı argo konuşmasının ise maksadını aşan bir konuşma olduğunu belirten Başkan Bektaş, sekreterlerden özür diledi. Başkan Bektaş, şunları ifade etti:

"Bazı medyada yayınlandığı gibi haddini aşan, toplumun çoğunluğuna yönelik bir haber gibi mal edildi. Ankara'da bu memleketin menfaati için koştururken, tek bir şahsın (sekreterin) bize yaptığı uygulamada bu sözleri söyledim. Yoksa, asla alın teri dökerek, emek harcayarak, çocuklarının ekmeğini getirmeye ve evini geçindirmeye çalışan sekreterlerimize laf söylememiz mümkün değil. Onlar bizim kardeşlerimiz, bacılarımız. Oradaki uygulamada, bulunan sekreter arkadaşında daha dikkatli davranması gerekir. Tüm sekreter arkadaşlarımızın bu gibi durumlarda dikkatli olmalıdır. Çünkü öyle yerlere insanlar çözüm üretilebilmesi için geliyorlar. Bu çözümde set olmamaları lazımdır. Hiçbir sekretere kızımdan aşağıya bir laf söylemem. Anlatmaya çalıştığım, bürokrasinin Türkiye'nin önünü tıkamasıdır. Onların yaptığı hatalardan dolayı, seçilmişlerin, belediyelerin ve siyasi iktidarların zarar görmesidir."