Zonguldak Orman Bölge Müdürlüğü'nün 2018 yılı Konsolide Bütçe çalışmalarına son halinin verildiği bütçe toplantısı Kdz. Ereğli'de Bölge Müdürü Zekeriya Beyazlı başkanlığında, Bölge Müdür Yardımcıları Gültekin Aksan ve Orhan Şahin ile Mali İşler Şube Müdürü, Kdz. Ereğli İşletme Müdürü ve İşletme Saymanlarının katılımıyla gerçekleştirildi.

Kdz. Ereğli İşletme Müdürlüğünü ziyaret ederek İşletme Müdürü, Müdür Yardımcısı ve İşletme Şefleri ile mini bir toplantı gerçekleştiren Bölge Müdürü Beyazlı, 2018 yılı faaliyetleri ve 2019 yılı programları hakkında İşletme Şeflerinden brifing aldı.



Konsolide bütçe toplantısının açılış konuşmasını yapan Bölge Müdürü Beyazlı, Bölge Müdürlüğü'ne bağlı döner sermayeli kuruluşlarının 2018 yılı Bilançoları Genel Müdürlüğünce belirlenen iş takvimi gereğince belirlenen süre içerisinde eksiksiz olarak çıkarılabilmesi ve birimler arasında uygulamada birlikteliğin sağlanması ve yıl sonu itibariyle gelir gider durumlarını, yıl içerisinde karşılaşılan sorunlar ve çözüm önerilerini ortaya koymak amacıyla bir araya gelindiğini belirterek, "Kârlı kapattığımız 2018 yılı çalışmalarını 2019 yılında da sürdürülerek başarılı geçmesi için azami gayret gösterilmesi gerektiğini ifade ederek Muhasebe Modülü giriş işlemleri, muhasebe işlem fişi, satış işlemleri, beyannameler, ay ve yıl sonu muhasebe işlemleri, her türlü raporlamalar konuları tüm ormancılık iş ve işlemlerinde planlamanın doğru şekilde yapılarak uygulamalarda sağlıklı yapılması, bütçe çalışmalarının doğru verilerle bütçenin hatasız oluşturulması gerekli" dedi.