Ak Parti Zonguldak Milletvekili Adayı Özcan Ulupınar, seçim çalışmaları kapsamında Devrek’te bir dizi ziyaretlerde bulundu.

Ulupınar, İl Genel Meclis Başkanı Vacit Durdubaş, Ak Parti Devrek İlçe Başkanı Serdar Kelebek, İl Genel Meclis Üyeleri İsmet Bostancı, ve Özcan Özmekik beraberindekilerle birlikte Devrek esnafını ziyaret ederek 1 Kasım seçimleri için partisine destek istedi.  Ulupınar ve beraberindekiler daha sonra,  İlçede bulunan fabrikaları ziyaret ederek işçilerin sorunlarını dinledi.

Ziyaret sonrası genel bir değerlendirme yapan Ak Parti Zonguldak Milletvekili Adayı Özcan Ulupınar, “7 Haziran seçimlerinde AK Parti'ye gönül koyarak başka partilere oy veren vatandaşlarımızdan geri dönüş var. Sandığa gitmeyen bazı vatandaşlar pişman olduklarını belirterek bir daha keşke demeyeceğiz diyorlar. Vatandaşlarımız, 1 Kasım seçimlerinin biran önce yapılmasını, istikrarın yeniden gelmesini, terörün bitmesini ve ekonominin yeniden canlanmasını istiyor. İnşallah 1 Kasım bizler için bayram olacak. Gördüğüm kadarıyla büyük bir bekleyiş var. Biz de bunu sağlamak için sokaklardayız. Halkımızın nabzını tutuyoruz, onlara yardımcı oluyoruz. 80 yılda yapılmayanları 13 yılda AK Parti yaptı. Milletimiz bunun bilincindedir. AK Parti 1 Kasım'dan sonra tek başına iktidara gelecektir" dedi.