Kdz.Ereğli Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Gezi Gözlem ve İnceleme Kulübü öncülüğünde Çanakkale’ye 24 öğrenci götürüldü.

Kdz.Ereğli Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi tarafından Çanakkale’ye gezi düzenlendi. 8-11 Nisan tarihleri arasında gerçekleştirilen geziye 24 öğrenci ve 3 idareci katıldı. Gezi Gözlem ve İnceleme Kulübü Danışman Öğretmenleri Ali Koç, Ramazan Yılmaz, Erol Bodur öncülüğünde gerçekleştirilen gezide öğrenciler, Kilit Bahir Kalesi, Namazgah Tabyası, Koca Seyid ve Mecidiye Tabyası, Sargı Yeri Şehitliği, Yahya Çavuş ve Ertuğrul Tabyası, Alçı Tepe Köyü, Conk Bayırı, 57. Alay Şehitliği ile Sultankale'yi rehberler eşliğinde gezerek, ayrıntılı bilgi edindiler. Gezi ile ilgili düşüncelerini açıklayan öğrenciler, “Okul idarecilerimize desteklerinden ötürü gerçektende çok teşekkür ederiz. Tarihi destanı yaşamaya tanık olduk.
Mutlaka görülmesi gereken tüylerimizin diken diken olduğu bu gezi bizim için son derece faydalı olmuştur” sözleri ile düşüncelerini aktarırken öğrenciler ve idareciler Baykan 67 Tur’a gösterdiği yakın ilgiden dolayı teşekkür ettiler.