İstanbul Zonguldaklılar Derneği düzenlenecek olan, "İstanbul Zonguldaklılar Derneği Piknik Şöleni" için toplandı.
Gaziosmanpaşa'daki dernek binasında yapılan toplantıya, Dernek Başkanı Orhan Bayraklı ile Karadeniz Kültür Sanat ve Dayanışma Derneği Genel Başkanı İsmet Orhan, İstanbul Zonguldaklılar Derneği Yönetim Kurulundan Muharrem Aydın, Halil İbrahim Ece, İlker Eliçora ve Derneğin Üyeleri katıldı.
Dernek Başkanı Orhan Bayraklı, 31 Mayıs Pazar günü düzenlenecek olan piknik şöleninin organizasyonu amacıyla toplandıklarını söyleyerek, "40-50 yıl önceki geleneklerimizden olan atla gelin alma töreni düzenlenmesinden tutunda bir çok kültürümüzü bu organizasyonlarımız arasında olacaktır.
Bu organizasyona en iyi şekilde hazırlanmak amacıyla burada toplanmış bulunmaktayız" diyerek her üyeye ayrı görevler verildi. Bütün Zonguldaklıları pikniğe davet eden Bayraklı, Piknik şöleninin 67 Kanal Z'den canlı olarak yayınlanacağını belirterek ilerleyen günlerde ayrıntılı bilgilerin verileceğini sözlerine ekledi.
Ziyaret amacıyla gelen, Karadeniz Kültür Sanat ve Dayanışma Derneği Genel Başkanı İsmet Orhan ise dernek hakkında bilgiler aldıktan sonra, her zaman İstanbul Zonguldaklılar Derneği'nin yanında olacağını söyledi. Ayrıca Orhan, "Karadeniz Kültür Sanat ve Dayanışma Derneği'nin tanıma ve tanıtma gecesi" için Bayraklı'yı davet etti. Orhan, Bayraklı'nın yakın ilgisinden dolayı teşekkür etti. Ziyaretinden dolayı Bayraklı'da, Orhan'a teşekkür ederek, "İstanbul Zonguldaklılar Derneği Piknik Şölenine" davet etti.