Zonguldak Fatih Koleji’nde eğitim gören küçükler, yıl sonu gösterilerinde hünerlerini sergiledi. Anasınıfı 4 ve 5 Yaş grubu öğrencilerinin paylaşmak, arkadaşlık, dostluk, barış ve iyilik gibi evrensel konuları sunması renkli görüntülere sahne oldu.    
Okulun konferans salonunda düzenlenen etkinliğe, Fatih Koleji Müdürü Gökhan Altıntaş’ın yanı sıra öğrenci velileri ve yakınları katıldı.  Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklâl Marşı’nın okunmasıyla başlayan programda konuşan Altıntaş, “Okul öncesi eğitimini sadece çocuk bakımı olarak görmediğiniz ve bizi seçtiğiniz için çok teşekkür ederim. Çünkü okul öncesi eğitimi, çocuk bakımı değil; onların karakter eğitimi, psiko motor gelişimleri ve davranışları ile dil ve becerilerinin gelişimi için çok önemlidir. Çocuklarımız bir yılda edindikleri eğitim ve gelişimi, burada sahneledi. Bu program onların gelişimi ve özgüvenlerini sergilemesi bakımından çok önemlidir.” dedi.  
Daha sonra sahneye çıkan Anasınıfı 4 ve 5 yaş grupları öğrencileri; paylaşmayı, dostluğu, kardeşliği ve iyi insan olmayı içeren gösteriler sundu. Anasınıfı öğretmenlerinin yoğun çabasıyla gerçekleştirilen programda evrensel değerleri gözler önüne seren küçük öğrenciler, büyüklerinden tam not aldı.