AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Yavuz, “Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin, seçim döneminde 1 ay içinde Alaplı giriş yolunu açacağını söylemişti buyursun gelsin açsın” dedi.

 

Yavuz, gazetecilere yaptığı açıklamada, Hiç kimsenin Ak Parti üzerinden siyaset yapamayacağını söyledi.

 

2011 yılından buyana Taşbaşı mevkisinden İlçe girişinin açılması konusunda Ak Parti İlçe Teşkilatı, Belediye Başkanı ve bölge Milletvekillerinin çalışma yaptığını anlatan Yavuz, şunları söyledi.

 

“Devlette devamlılık esastır ilkesiyle bu yolun emniyetinin sağlanması, yarım kalan çalışmalarının devamının yapılması, gerekirse kamulaştırma konusunda kendi üzerine düşen taahhüdü yapsaydı biz destek olurduk. Bir ay içinde açacağını söylemişti. Buyursun gelsin açsın. CHP’li Belediye Başkanı Nuri Tekin’in Belediye Başkanı seçildikten bir süre sonra şehir girişinin açılması konusunda karayolları 4.Bölge Müdürlüğü yetkilileriyle görüşmeler yapmıştı. 2011 yılından buyana yolun girişinin açılması konusunda ilçe teşkilatı, Belediye Başkanı ve bölge Milletvekillerinin çalışmaları var. Kimse AK Parti üzerinden siyaset yapmasın. Sayın Belediye Başkanı yolu açmak istiyor Ama AK Parti İlçe Başkanı bunu istemiyor gibi bir hava yaratılmaya çalışılıyor. Devlette devamlılık esastır ilkesiyle bu yolun emniyetinin sağlanması, yarım kalan çalışmalarının devamının yapılması, gerekirse kamulaştırma konusunda kendi üzerine düşen taahhüdü yapsaydı biz destek olurduk. Bir ay içinde açacağını söylemişti. Buyursun gelsin açsın”. Bize dilekçe versin diyor. Ne dilekçesi vereceğiz. Bir yerel gazetede çıkan habere göre, AK Parti Alaplı’ya ihanet ediyor’’muş Biz bir değil 120 imza da atarız. O yol güvenli açılabilmeli ve kaza riski oluşturmamalıdır. Onun için karayolları alternatif üretmeye çalışıyor. Biz bunun takipçisiyiz. Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin, hiçbir konuda bizlere, İlçenin sorunlarını birlikte aşalım, Ankara’ya gidelim, ya da Kastamonu karayolları Bölge Müdürlüğüne gidelim” demedi. Dedi de biz mi gitmedik. Kamuoyuna “Ben CHP rozetini çıkarttım. Alaplı’nın belediye başkanıyım” diye açıklama yapıyor ama maalesef bunu hala AK Parti Alaplı İlçe teşkilatı olarak bizler göremedik. Tekrar ediyorum, kimse AK Parti üzerinden siyaset yapmaya kalkmasın”.