AKP Kdz. Ereğli Teşkilatının iftar yemeğine birlik ve beraberlik gösterisi damga vurdu.

 

 

Bir süreden bu yana AKP Kdz. Ereğli ilçe yönetimi ile AKP Zonguldak Miletvekili Fazlı Erdoğan’ın birbirlerine küs olduklarını yolunda basında çıkan haberlerden sonra, iftar yemeğinde bir araya gelen taraflar “birlik ve beraberlik” fotoğrafı çektirdiler.

Erdemir YÖNDER lokalinde iftar yemeği düzenleyen AKP Kdz. Ereğli ilçe Başkanlığının davetine AKP’nin Zonguldak’tan seçilen 3 milletvekilinden ikisi katıldı.

AKP Zonguldak Milletvekilleri Fazlı Erdoğan ile Polat Türkmen’in dışında il Başkanı Hamdi Uçar, önceki il Başkanı Celil Uzun, Erişgem Başkanı Cevat Kır, Gülüç Belediye Başkanı Aydın Güngör, önceki Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Murat Sesli, Ereğli TSO Başkanı Mehmet Genç, Muhtarlar Derneği Başkanı Şakir Başol’un da katıldığı iftar yemeğinde dikkatler Fazlı Erdoğan ile ilçe Başkanı Erol Şahin üzerindeydi.

AKP Milletvekili Fazlı Erdoğan’ın çalışmalarına parti teşkilatını çağırmadığına dönük eleştirilerin basına da yansıdığı milletvekili-teşkilat arasındaki soğukluğun ortadan kalktığına dönük görüntülerin öne çıkarıldığı iftar yemeğinde konuklara; çorba, etli pilav, salata ve ekmek kadayıfı ikram edildi.

AKP Kdz. Ereğli ilçe Başkanı Erol Şahin yemeğin sonlarına doğru yaptığı kısa konuşmada, davete katılanlara teşekkür etti ve konuklarını tanıttı. Daha sonra söz alan il başkanı ve milletvekilleri söyle dediler:

 

HAMDİ UÇAR

 

Bu davetimize katılan bütün dostlarımıza çok teşekkür ediyorum. Ayrıca 3 gün sonra kutlayacağımız ramazan bayramını şimdiden tebrik ediyorum. İnşallah ramazan içerisinde de bayram içerisin de de Ereğli ve diğer ilçelerimizde gezeceğiz dolaşacağız milletvekillerimiz ile ben şimdiden bayramınızı kutluyorum.

 

POLAT TÜRKMEN

 

Cenabıhak birliğimizi ve beraberliğimizi bozmasın. Bu güzel ayı hepimize hayırlı kılsın. Ramazan bayramı da geliyor sıkıntısız cenabı hak o ramazan bayramına da bizi ulaştırsın ve hepimize, ülkemize hayırlı olsun. Yemeği tertip eden sevgili ilçe başkanıma çok teşekkür ediyorum.  Ona da başarılar diliyorum. Hepinize afiyet olsun.

 

FAZLI ERDOĞAN

 

Cenabı Allah bu sofraların eksikliğini vermesin. Bizlerin birliğini beraberliğini kardeşliğini barışını ve diyalogunu eksik etmesin. Bu yemekte emeği geçenlerin hepsine minnet ve şükran borçluyuz. Demokrasi adına hizmet adına ilanlar edilmiş ama neticede bu millet hem cumhuriyeti, hem demokrasiyi, hem ekonomiyi güçlü bir şekilde koruyarak yoluna devam ediyor. Yemeği düzenleyen arkadaşlara teşekkür ediyorum. Yemeğe katılan herkese şükran ve samimi duygularımı arz ediyorum.

Murat sesli kardeşime de geçmiş olsun diyorum. Aramıza katıldığı için kendisine çok teşekkür ediyorum. İnsan hayatında imtihanlarla dolu bir saniye yoktur. Saniye bile çok uzun bir zamandır. Herkese afiyet olsun.