Kdz. Ereğli'de sırt ağrısı şikayetiyle hastaneye başvuran kişi yapılan bypass ameliyatı ile sağlığına kavuştu.

Ereğli Özel Echomar Hastanesi Başhekimi Nevzat Çimenoğlu, hastaneye sırt ağrısı ile başvuru yapan Zonguldak'ta kuyumculuk yapan Yüksel Tosun'un yapılan kontrollerinde 4 damarının tıkalı olduğunun tespit edildiğini söyledi.

Gerçekleştirilen kalp ameliyatı ile Tosun'un sağlığına kavuştuğunu anlatan Çimenoğlu, "Echomar Kalp Merkezimiz faaliyete geçeli 3 yıl oldu. Bulunduğumuz ilçede insanların açık kalp ameliyatı olmaya karar vermesi kolay değil. Özellikle kardiyoloji alanında aldığımız sonuçlar çok güzel. Türkiye’nin dört bir yanından gelen hastalarımız var. Bu hem hastanemiz için hem de Zonguldaklı olarak bizler için gurur kaynağı oluyor. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da sağlık alanında kaliteli ve güler yüzlü hizmet vermeye devam edeceğiz." dedi.

Yaşadığı sırt ağrıları sonrası başvuru yaptığı hastanede kendisine anjiyo yapıldığını anlatan Tosun, şunları söyledi:

"Anjiyoda 4 damar tıkalı diye bilgi verildiğinde herhalde şaka yapıyorlar diye düşündüm. Doktorumuz Ali Kemal Gür'e inandım ve güvendim. Bypass ameliyatı sonrası sağlığıma yeniden kavuşmanın mutluluğunu yaşıyorum. Emeği geçenlere de teşekkür ediyorum"

Ameliyatı gerçekleştiren Doç.Dr. Ali Kemal Gür de operasyonun güzel geçtiğini ve hastanın sağlığına kavuştuğunu belirtti.

Hastanenin 500'ncü ameliyatı nedeniyle hastane yönetimi tarafından Tosun ile pasta kesildi.