Ereğlili ünlü sanatçı Murat Boz’un Babalar Günü nedeniyle, babası Cafer Boz’a 500 bin liralık saat alıp hediye ettiğine dönük haberler, Baba Boz’u öylesine rahatsız etmiş ki… Rahatsızlığı ile ilgili görüşlerini Gazeteniz Önder’e gönderdiği mesajla dile getirdi.

Ali ve Murat Boz adında iki erkek çocuk sahibi olan Nedret-Cafer Boz çifti, mütevazi yaşamları ile bilinip tanınır. Ereğli Demir ve Çelik Fabrikaları’nda  (Erdemir) uzun yıllar çalıştıktan sonra emekli olan ve  bu arada çocuklarını da işçi çocuğu olarak büyüten anne-baba Boz çifti, bu aralar bir hayli üzgün ve yalan haberlerden dolayı bir hayli de kızgın.

Babalar Günü’nde oğul Murat Boz’un Baba Cafer Boz’a 500 bin liralık saat hediye ettiğine dönük haberlerin doğru olmadığını gönderdiği mesajda açıklayan Cafer Boz, “Ben işçi olarak çalıştım ve hep öyle yaşadım. Beni  tanıyanlar çok iyi bilir ki, şımarıklığa da çok kızarım. Ben 500 bin liralık saati bileğime asla takmam. Bu haber doğru değil. Özellikle uzun yıllar yaşadığım Ereğlimiz de, dostlarım arkadaşlarım beni sakın ola ki yanlış tanımasınlar. Ben yine eski Caferim ve hep öyle kalacağım. Ben Erdemir emeklisi bir emekçiyim. Bu haber nedeniyle gerçekten çok rahatsız oldum. Bu yalan haberi özellikle düzeltme gereği duydum” dedi.

Cafer Boz , Gazeteniz Ereğli Önder aracılığı ile Ereğlilere saygı ve sevgilerini de iletti.”