Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Kdz. Ereğli Şubesi tarafından Torch?da düzenlenen etkinlikte üniversite öğrencilerine burs verebilmek amacıyla kahvaltı yapıldı.

Üniversite öğrencilerine burs  sağlayarak yüksek öğrenimlerini yapabilmelerine dönük bir dizi çalışma yapan Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği?nin şubeleri de bu parelelde gelir getirici etkinlikler düzenliyorlar. Derneğin Kdz. Ereğli Şube Yönetim Kurulu da, Torch?ta düzenlediği kahvaltıda bir öğrenciye daha burs verebilmenin heyecanını yaşadı. Dernek üyeleri ve gönüllüleri kahvaltı biletlerini kapışarak derneğe katkı vermenin mutluluğunu yaşarken, Şube Başkanı Günay Sevim kısa bir açış konuşması yaptı ve ülkenin içinde bulunduğu duruma kısaca değindikten sonra şöyle dedi:

?Bu etkinliğimiz bu yılın son çalışması olacak. Sizlerden aldığımız güçle öğrencilerimize öğrencilerimizde dayanışma içinde olmanın onur ve gururunu yaşıyoruz. Hepinizin bildiği gibi özellikle ülkemizde yılın son günleri de sıkıntılı geçiyor. Kuşkusuz sıkıntıyı bizler ile sizlerin dayanışma içinde olduğu öğrenciler çekiyor. Bu sıkıntıları hep birlikte dayanışma içinde olabilirsek daha kolay aşabiliriz.?
Dernek yönetiminin gençleri daha sonra gelir getirici olarak hazırlanan promosyonların satışını gerçekleştirdi. Bir sonraki etkinlikte daha çok ve daha güçlü olabilmenin heyecanının yansıdığı kahvaltı ?yeni yılda görüşürüz? dilekleriyle tamamlandı.