AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı M. Fatih Çakır, 10 Ağustos Pazar günü yapılan Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Kdz.Ereğli’de elde edilen başarıda önemli katkılarda bulunan Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal’a teşekkür ziyaretinde bulunduğu bildirildi.

 

Konuya ilişkin Ak Parti Kdz.Ereğli İlçe Başkanlığından gönderilen yazılı açıklama şu şekilde:

“Çakır, beraberinde Ereğli Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) Başkanı Ali Kemal Karaca, SKM Başkan Yardımcısı Mehmet Keleş ve SKM yöneticileri ile birlikte Uysal’ın başkanlık makamında nezaket ziyaretinde bulunarak, burada yaklaşık bir saat görüşme gerçekleştirdi.

Çakır, Ereğli’deki Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde yüzde 54.4 oy oranı ile ülke ortalamasının üzerinde oy alınmasında Kdz. Ereğli teşkilatının her kademesi ile birlikte Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Uysal’ın çok büyük katkısının bulunduğuna dikkat çekerek, “SKM tarafından yapılan tüm programlara uyarak büyük uyum göstermiş ve mahalle mahalle, cadde cadde gezerek Başbakanımız ve Cumhurbaşkanı Adayımız Recep Tayyip Erdoğan’ın ilçemizde yüksek oy almasına katkıda bulunmuştur. Bu sebeple kendisine teşekkür ediyoruz.  Genel Başkanımız ve Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan artık yeni Cumhurbaşkanımız olmuştur.  Bu başarının sağlanmasında Uysal ve Belediye meclis üyelerimiz, gece- gündüz çalışarak, bu başarıya katkı sunmuşlardır.  Başta Belediye Başkanımız Uysal olmak üzere tüm belediye meclis üyelerimiz ve çalışma arkadaşlarımıza ayrı ayrı teşekkür ediyoruz.” dedi.

 

“BİZ GÖREVİMİZİ YAPTIK”

Uysal’da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Biz görevimizi yaptık.  Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan için üzerimize düşeni gerçekleştirdiğimizi sanıyorum. İnce davranışınızdan ötürü ben teşekkür ediyorum. Ereğli’de alınan bu oy, hepimizin, hep birlikte çalışması ile gerçekleşti. Birlikte başardık.  Emeği geçenlere, bir oyun fazla alınması hususunda katkı sunan, bu yolda bizimle yürüyenlere teşekkür ediyoruz. Biz sadece işimizi yaptık. Partimiz için çalıştık” diye konuştu.