AK Parti Kdz. Ereğli ilçe Başkanlığına atanan M. Fatih Çakır, Ereğli halkının önüne en ideal ve iyi kadroyu koymak için mücadele ettiklerini söyledi.

AK Parti Kdz. Ereğli ilçe Başkanı M. Fatih Çakır, Kdz. Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Genç'e yaptığı ziyarette yaptığı konuşmada parti olarak Ereğli'de diyalogu en üst seviyede tutan, birlik ve beraberlik içerisinde en güçlü kadroyu oluşturmak adına herkesimin görüşünü alacaklarını ifade etti.

Ereğli halkının önüne en ideal ve iyi kadroyu koymak için mücadelelerini devam ettiğini belirten Çakır,  'Biz verdiğimiz demeçlerde de söylediğimiz gibi,  Ereğli'de diyalogu en üst seviyede tutan, birlik ve beraberlik içerisinde en güçlü kadroyu oluşturmak adına herkesimin görüşünü alacağımızı ifade etmiştik. Bugün bunlardan birisini yapıyoruz. Bu anlamda Kdz. Ereğli Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret ediyoruz. Dün parti teşkilatımızla AK Parti ailesiyle istişare toplantısı yaptık.  Ereğli halkının önüne en ideal ve iyi kadroyu koymak için mücadelemiz devam ediyor. TSO Başkanımız Mehmet Genç'e bize randevu vererek destek verdikleri için teşekkür ediyoruz'  dedi.

Kdz. Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Genç de konuşmasında AK Parti Kdz. Ereğli ilçe Başkanı M. Fatih Çakır'ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, 'AK Parti Kdz. Ereğli ilçe Başkanımız hızlı bir şekilde çalışmalarına başladı. Bunun meyvelerini zaman içerisinde göreceğiz. Ben ayrıca bu konuda basınımızdan da katkı bekliyorum.  Ereğli'de bir taş var. Bu taşın altına koyacak olan insanların olmasını, olumlu eleştiri yaparak koymasını sizden rica ediyorum. Ereğli'nin konumu belli, bu konuda samimi ve dürüst olarak çalışmalar yapmalıyız. Dürüst ve samimi olduğumuz müddetçe Ereğli'nin önü zaman içerisinde açılır ve güzel yerlere geliriz diye düşünüyorum' sözleriyle konuştu.