AK Parti Kdz.Ereğli İlçe Başkanı Fatih Çakır, 2013-2014 eğitim-öğretim döneminde yapılması planlanan okulların haricinde, ilçeye yeni bir okul kazandırılacağı müjdesini verdi.

 

AK Parti Kdz.Ereğli İlçe Başkanı Fatih Çakır, Milli Eğitim Bakanlığının Kdz.Ereğli’ye, ‘Mesleki Eğitim Okulu’ yapmak için karar aldığını bildirdi.

 

Çakır, Ereğli’nin çok önemli bir ihtiyacı olan mesleki eğitim konusunda müjde vererek; “2013-2014 eğitim-öğretim döneminde ilçemize kazandıracağımız okulların haricinde, Milli Eğitim Bakanlığımız Ereğli’ye Mesleki Eğitim Okulu yapmak için karar aldı. Ereğli’ye kazandırılacak bu okul ile birlikte sanayide çalışan öğrencilerimiz okulla, sanayicilerimizde mesleki eğitimini almış daha nitelikli, donanımlı bir istihdam gücüne kavuşmuş olacaklar” dedi.

 

Mesleki Eğitim Okulu’nun Ereğli’ye kazandırılmasında emeği geçen AK Parti Zonguldak Milletvekili Prof.Dr.Ercan Candan’a ilçe halkı ve eğitim camiası adına teşekkür eden Çakır; “Sayın Milletvekilimiz Prof.Dr.Ercan Candan beyin girişimleriyle Ereğli’ye yeni bir okul daha kazandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Okulun nereye yapılacağı ve diğer teknik konular, bundan sonra ilgili kurumlar tarafından tespit edilerek Milli Eğitim Bakanlığımıza bildirilecek” diye konuştu.