Ereğli Demirçelik Fabrikalarında (ERDEMİR) Elektrik Bakım Müdürlüğü Elektrik Atölyesi Baş Mühendisliği çalışanları Türk Metal Sendikası Kdz. Ereğli Şube Başkanı Yusuf Ziya Odabaş'ı ziyaret etti.

Erdemir Elektrik Bakım Müdürlüğü Elektrik Atölyesi Baş Mühendisliği çalışanları, Türk Metal Sendikası Kdz. Ereğli Şube Başkanı Yusuf Ziya Odabaş'ı ziyaret ederek, görüş alış, verişinde bulundu.
Ziyarette konuşan İşçiler Erdemir ile sürdürdüğümüz 24. Dönem Toplu İş Sözleşmesi görüşmeleriyle ilgili sendikaya olan güven ve bağlılıklarını dile getirirken, alınacak her kararda destek olacaklarını ifade ettiler.
Türk Metal Sendikası Kdz. Ereğli Şube Başkanı Yusuf Ziya Odabaş da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Alın terinizin karıştığı üretimindeki emeğinizin karşılığını en iyi şekilde alabilmenin mücadelesini veriyoruz. Bu mücadelemizde de her zamanki gibi en büyük destekçimiz siz mesai arkadaşlarımız oluyor. Bu bağlamda, hak edilenin alınması ve sözleşmenin masa başında bitirilmesi isteğimiz var. Ancak, sizi memnun etmeyen bir sözleşmenin altına imza atmayacağımızı da bilmenizi istiyoruz dedi.
Erdemir Elektrik Atölyesi Baş Mühendisliği çalışanları'nın Odabaş ile bir süre sohbet ettiği ziyarette, Şube Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Karakaya da hazır bulundu.