Kdz.Ereğli Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü görevinin yanı sıra Kültür Müdürlüğü ve Ereğli Aramı Kurtarma Derneği (ERİDAK) Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini sürdüren Muhammet Ali Ateş'e Kdz.Ereğli Kaymakamlığı ve Kdz.Ereğli Belediyesi tarafından başarı belgesi ile ödüllendirildi.





Kdz.Ereğli'de başta gönüllü itfaiyeciliğin yaygın hale getirilmesi, tatbikatlar, eğitimler ve yaşanan olumsuzluklarda acil müdahale ekiplerinin başında yer alan Ateş, 23 yıllık mesleğinde 3 başarı ve 1 üstün başarı belgesi ile ödüllendirildi.


Sosyal paylaşım adresinden açıklama yapan Ateş, "23 yıldır sürdürmekte olduğum itfaiyecilik mesleğinde ilimiz, ilçelerimiz, beldelerimiz ve köylerimizde yasayan vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğini sağlamakta itfaiye müdürlüğü personelim ile göstermiş olduğum özverili çalışmalar neticesinde 3 adet başarı belgesi ve 1 adet üstün başarı belgesi almaktan onur duyduğumu belirtir. Bu hususta bizleri onurlandıran Sayın Kaymakamımız Nazım Madenoğlu'na ve Belediye Başkanımız Sayın Op. Dr. Hüseyin Uysal'a teşkilatım adına şükranlarımı sunarım"


Bilindiği gibi Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK) Armutçuk Müessese Müdürlüğü sahasında AFAD, UMKE, İtfaiye, 112, TTK tahlisiye ve gönüllü kurtarma derneklerinden oluşan 10 kurumun katıldığı büyük bir tatbikat gerçekleştirilmiş. Toplamda 660 kişinin görev aldığı tatbikatta Ateş etkin rol oynamıştı.