Milletvekili adayı Çolakoğlu’nu, Ereğli İlçe Başkanı Kumaş’ı, Belediye Başkanı Uysal’ı ve İlçe Teşkilatı Yönetim Kurulu Üyelerini Ormanlı’nın girişinde Ormanlı Belediye Başkanı Bayram Başol ve AK Parti Belde Başkanı İsmail Üstün karşıladı.

 

24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve 27'nci Dönem Milletvekili Seçim çalışmalarına başlayan AK Parti Ereğli İlçe Teşkilatı, Milletvekili adayı Çolakoğlu ile Ormanlı halkıyla bir araya geldi.

Milletvekili Adayı Çolakoğlu, Teşkilat Yönetim Kurulu üyeleriyle Cuma Namazını Ormanlı’da 1894 yılında yapılan Merkez Camiide vatandaşlarla birlikte kılmasının ardından esnafı gezdi.

Milletvekili adayı Çolakoğlu, Ormanlı ziyaretinde esnafa ve vatandaşlara kendilerini tanıtarak güçlü destek istedi.

Ormanlı’nın çarşı esnaflarını iş yerlerinde tek tek ziyaret eden Milletvekili adayı Çolakoğlu, görüştüğü, el sıktığı bir çok kişi ile sohbet ederek istek ve önerilerini dinlemesinin ardından, “Ormanlı’ya daha çok sık geleceğim.” Dedi

 


 Milletvekili Adayı Çolakoğlu, Esnaf ziyareti sonrası, Ormanlı Belediyesi Başkanı Bayram Başol’u ziyarette bulundu.

 Belediye Başkanı Başol, Milletvekili adayı Çolakoğlu’na Ereğli İlçe Yönetim Kurulu Üyelerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek yaptıkları çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

Belediye Başkanı Başol şunları söyledi;

“Ereğli İlçe Başkanımız milletvekili aday adayı olan Fatih Çakır’ın destekleriyle 4 yıl içerisinde Ormanlı’ya çok güzel hizmetler geldi. Belediyemize sosyal tesisi kazandırdık. 112 Acil Servis, PTT yeni binası gibi bir çok yenilikler kazandırdık. Ormanlı’da kaymakamlık ve banka haricisinde her şey var. 24 haziran seçimlerinde Ormanlı’da pek sıkıntı olacağına inanmıyoruz. Belediye olarak İnşallah sizinle de güzel hizmetler yapacağımıza inanıyorum. Allah yolunuz açık etsin.”

 


 “ORMANLI HALKIMIZIN HEYACANI GÖZLERİNDE VAR”

Milletvekili adayı Çolakoğlu, Ormanlı Beldesi aslında çok geniş çoğarafyaya hakim bir bölge olduğunu belirterek, “ Ormanlı’da çok sıkıntılı işler yok. Benimle beraber yol arkadaşım olan İlçe Başkanı Fatih Çakır, bizlere Ormanlı’nın bir çok eksikliğini giderdiğini dile getiriyordu. Bugün halkımızın elini sıktığımızda o heyecan gözlerinde var. Halkımızla karşılaştığımızda bize tamam sizinleyiz Allaha şükür diyorlar. Yol Konusunda ufak bir problemi var onu da çözeceğiz.” Dedi.

 

Öte yandan, Milletvekili Adayı Çolakoğlu’nun Ormanlı ziyaretinde yanında Milletvekili aday adayı Fatih Çakır, Adem Öztürk, Niyazi Özcan, Partinin Kurucu Üyesi Muhammet Köse’de eşlik ederken, İl Genel meclis Üyesi Rıfkı Gültekin, Ayhan Taşdelen ve Kazım Beceren’de hazır bulundu.