Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, belediye ekiplerinin her mahallede alt ve üst yapı çalışmaları sürdürdüğünü söyledi.

Uysal, yaptığı açıklamada, ilçenin modern bir kent görünümüne kavuşması için belirlenen program dahilinde çaba gösterdiklerini belirtti.

Kışla, Sarıkorkmaz, Ömerli, Bölücek ve Kocaali başta olmak üzere tüm mahallelerde havaların da elverişli gitmesiyle çalışmalara yoğunluk verdiklerini anlatan Uysal, şunları kaydetti:

"Birlik ve beraberlik içerisinde yaşanabilir, modern bir Ereğli oluşturmak hepimizin ortak temennisi. Belediye sınırları içerisindeki tüm mahallelerimizde alt yapıdan üst yapıya kadar pek çok hizmeti getirme çabasındayız. Mahalle muhtarlarımızın ve vatandaşlarımızın taleplerini kısa sürede çözüme kavuşturmak önceliğimiz. Yine kapalı pazar yerinde yapılan düzenleme çalışmaları kapsamında başlatılan şadırvan, mescit, tuvaletin de içerisinde yer aldığı binamızda sona gelindi. Engellilerin de yararlanabileceği binada ayrıca bebek bakım odası da yer alıyor."