AK Parti Zonguldak Merkez İlçe Başkanı Metin Karaduman, beraberindeki partililer ile birlikte İncivez Mahallesi'ni ziyaret etti. Ziyarette esnaflarla sohbet ederek AK Parti'nin 9.5 yıllık çalışmalarının yer aldığı kitapları hediye eden Karaduman, şöyle dedi:
Bu gün teşkilat olarak mahalle gezilerimize devam ediyoruz. Esnaflarımızla, kıraathanelerdeki vatandaşlarımızla hem sohbet, hem de onların temennilerini almak üzere programlara daha önceden başlamıştık, onu gerçekleştiriyoruz. Aynı zamanda, partimizin 9.5 yıllık çalışmalarının yer aldığı hizmet kitapçığımızı dağıtıyoruz. Hem vatandaşlarımızı bu konularda bilgilendirmek, hem de programlarımızı gerçekleştiriyoruz. Parti olarak bu çalışmalarımıza devam edeceğiz.
AK Parti'nin farkı buradadır. Vatandaşlarımızla birlikte olmaya çalışıyoruz, onların Zonguldak adına yapılacak olan çalışmalarda fikrini almak istiyoruz. Hem yerelde hem de genelde olan çalışmalar ve sorunlar hakkında onların görüşlerini alıyoruz. Her mahallede yerel sorunlar var.
Belediye meclisindeki arkadaşlarımıza iletmek üzere mahallelerin sorunlarını yerinde dinliyoruz.