CHP Zonguldak Milletvekili aday adayı Turan Oral ve AKP Zonguldak Milletvekili aday adayı Hasan Yılmaz, gazeteniz Önder’in merkez bürosunu ziyaret ederek aday adaylığı süreci ve çalışmalarına ilişkin açıklamalarda bulundular.

ORAL’IN ZİYARETİ
CHP Zonguldak Milletvekili aday adayı Turan Oral beraberinde kalabalık partili topluluğu ile gazeteniz Önder’in merkez bürosunu ziyaret ederek aday adaylığı süreci ile ilgili bilgiler aktardı. Birlik ve beraberlik içerisinde CHP’yi iktidara taşımanın heyecanını yaşadıklarını belirten Oral, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun açıkladığı dev projelere halkın her noktasından yoğun ilgi geldiğini belirterek, “Gördüğümüz tablo gerçekten de son derece iyi. İşçimiz, emeklimiz, köylümüz, öğrencimiz, gencimiz yani toplumumuzun herkesimi aile sigortası başta olmak üzere taşeronlaşmanın kaldırılmasına kadar genel merkezimizin açıkladığı dev projelere büyük heyecan duyuyor. Gece gündüz demeden Zonguldak il genelinde partimizi bir adım ileriye taşımanın biz de çalışmasını yapıyoruz” sözleri ile konuştu.

YILMAZ’IN ZİYARETİ
TTK Armutçuk Müessesesi İşletme Müdürü iken AKP Zonguldak Milletvekili aday adaylığı için istifa eden Hasan Yılmaz’da gazeteniz Önder’in merkez bürosuna yaptığı ziyarette son gelişmeleri değerlendirdi. Yılmaz aday adaylığını açıklamasının ardından halk nezninde yoğun ilgi gördüğünü belirterek, “Destek olan tüm vatandaşlarımıza şükranlarımı sunuyorum amacımız bölgemizin kalkınmasına öncülük etmektir bu zorlu görevde tecrübemi birikimlerimi bu bölgeye aktarmak istiyorum” dedi.